zafer217 Üye selamun aleykum kardeşim banada şekilli bir yazıyla zafer enise yazarmısın şimdiden teşekkürler saol acil lazım ama kardeş --------------- Ekleme --------------- kardeşim telefonun markası 6500 bu arada ZAFER ENİSE.alt alta yazıcaksınya ortasında kalp olsa daha güzel olur
selamun aleykum kardeşim banada şekilli bir yazıyla zafer enise yazarmısın şimdiden teşekkürler saol acil lazım ama kardeş --------------- Ekleme --------------- kardeşim telefonun markası 6500 bu arada ZAFER ENİSE.alt alta yazıcaksınya ortasında kalp olsa daha güzel olur
rebel-youth Üye kardeş banada kadir ve burcum yazan bir tema yapabilirmisin 3110c için nth. dormatlı kadir-tezel@windowslive.com
kardeş banada kadir ve burcum yazan bir tema yapabilirmisin 3110c için nth. dormatlı kadir-tezel@windowslive.com
alidogan21 Üye ben yazı nasıl yaza bılırım bana yarıdıcı olursanıs cok sevınırım lutfen bana SEDAT \ FEHİME YAZARSANIZ ALLAH SIZDEN RAZI OLSUN --------------- Ekleme --------------- ben yazı nasıl yaza bılırım bana yarıdıcı olursanıs cok sevınırım lutfen bana SEDAT \ FEHİME YAZARSANIZ ALLAH SIZDEN RAZI OLSUN --------------- Ekleme --------------- Ne olur ya sedat ile fehime yazın tlf moeli 6300 yasarsanız cok sevınırım
ben yazı nasıl yaza bılırım bana yarıdıcı olursanıs cok sevınırım lutfen bana SEDAT \ FEHİME YAZARSANIZ ALLAH SIZDEN RAZI OLSUN --------------- Ekleme --------------- ben yazı nasıl yaza bılırım bana yarıdıcı olursanıs cok sevınırım lutfen bana SEDAT \ FEHİME YAZARSANIZ ALLAH SIZDEN RAZI OLSUN --------------- Ekleme --------------- Ne olur ya sedat ile fehime yazın tlf moeli 6300 yasarsanız cok sevınırım
babazotti Üye NiHAL & EYÜP & İLKNUR YAZAN Bİ TEMA İSTİYORUM KARDEŞ ŞİMDİDEN EMEĞİNE SAĞLIK SARI MAVİ RENKLERDE OLURSA GÜZEL OLUR TŞKLER --------------- Ekleme --------------- telefon 6300 kardeş nth uzantılı olacak
NiHAL & EYÜP & İLKNUR YAZAN Bİ TEMA İSTİYORUM KARDEŞ ŞİMDİDEN EMEĞİNE SAĞLIK SARI MAVİ RENKLERDE OLURSA GÜZEL OLUR TŞKLER --------------- Ekleme --------------- telefon 6300 kardeş nth uzantılı olacak