eemir99 Üye paylaşım için çok teşekkürler kardeş tema kurma programı var maxicepde ara bulursun yada google yaz ilk başta maxicebin linki çıkcak tıkla indir
paylaşım için çok teşekkürler kardeş tema kurma programı var maxicepde ara bulursun yada google yaz ilk başta maxicebin linki çıkcak tıkla indir
boxer_2828 Üye slm arkadaşım sedece SEDAT yazan bı tema yazarmısın yukardakıler gıbı beyaz yazı sıyah fon sağolasın
Ekselans31 Üye s40 tema ben nokia 5310 kullanıcısıyım adım salih lakap ekselans ikisinden biride olur ikiside yazsa ekranda olur bide nokia 2630 isim tahir içingüzel bişey olsun sana zahmet
s40 tema ben nokia 5310 kullanıcısıyım adım salih lakap ekselans ikisinden biride olur ikiside yazsa ekranda olur bide nokia 2630 isim tahir içingüzel bişey olsun sana zahmet
ultraslan_lb Üye hocam bana da omer - ezgi temasını yabarsan cok sevinirim.. ilgin için simdiden tşkler..
eylül fırtınası Üye baba sana zahmet bende (sultan ve mervan)adlı lacivert renkte bir tema istiyorum şimdiden teşekkürler
baba sana zahmet bende (sultan ve mervan)adlı lacivert renkte bir tema istiyorum şimdiden teşekkürler
ozsoy_akif Üye Arkadaşım siyah fon üzerine kırmızı harflerle Akif&Sibel yazabilirmisin ellerin dert görmesin kolay gelsin 6300 için
Arkadaşım siyah fon üzerine kırmızı harflerle Akif&Sibel yazabilirmisin ellerin dert görmesin kolay gelsin 6300 için