Harfiniz ="N"
_YldZEneS_ Üye kayahan zil çaldı hadi - - - Eklendi - - - nazım nevşehir nar nane nevresim nalbant - - - Eklendi - - - kayahan 2 puan daha ekle
kayahan zil çaldı hadi - - - Eklendi - - - nazım nevşehir nar nane nevresim nalbant - - - Eklendi - - - kayahan 2 puan daha ekle
umitgul18 Üye nehir niğde nane nal nizamiye görevlisi - - - Eklendi - - - notulus - - - Eklendi - - - 1 puan aldım dimi
nehir niğde nane nal nizamiye görevlisi - - - Eklendi - - - notulus - - - Eklendi - - - 1 puan aldım dimi
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Harfiniz ="I" - - - Eklendi - - - _YldzEnes_=18 umitgul18=11 TheLastWarrior=10 Faciaa01=10
umitgul18 Üye n harfinde 2 puan benim olması lazım hayvanı veya mesleği yok enesin - - - Eklendi - - - 15 oluyorum
TheLastWarrior Üye ili kabul etmezsen kayahan ırmak ığdır ısırgan otu ışıldak ıstakoz ışık teknisyeni
Kayahan14 Üye Konu Sahibi _YldzEnes_=16 umitgul18=11 TheLastWarrior=12 Faciaa01=10 n yi erteliyorum herkesin ırmak aynı
TheLastWarrior Üye ışıl ığdır ısırgan otu ışıldak ıstakoz ışık teknisyeni - - - Eklendi - - - ümit ıtır diye isim mi var
ışıl ığdır ısırgan otu ışıldak ıstakoz ışık teknisyeni - - - Eklendi - - - ümit ıtır diye isim mi var
umitgul18 Üye TheLastWarrior' Alıntı: ışıl ığdır ısırgan otu ışıldak ıstakoz ışık teknisyeni - - - Eklendi - - - ümit ıtır diye isim mi var Genişletmek için tıkla ... evet yahşi cazibe de duymuştum benim puanlarımı niye yazmıyon kayahan ı harfinden ve n harfinden 2 şer puanım var 15 olmam lazım - - - Eklendi - - - n ertelenmiş pardon önceki sayfada benim ı harfim 2 puan yaz
TheLastWarrior' Alıntı: ışıl ığdır ısırgan otu ışıldak ıstakoz ışık teknisyeni - - - Eklendi - - - ümit ıtır diye isim mi var Genişletmek için tıkla ... evet yahşi cazibe de duymuştum benim puanlarımı niye yazmıyon kayahan ı harfinden ve n harfinden 2 şer puanım var 15 olmam lazım - - - Eklendi - - - n ertelenmiş pardon önceki sayfada benim ı harfim 2 puan yaz
Kayahan14 Üye Konu Sahibi _YldzEnes_=16 umitgul18=13 TheLastWarrior=12 Faciaa01=10 harfiniz ="P" başka ülkenin şehri olabilir