Uygulama işe yaradığını düşündüğünüz uygulamalar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Liveshade

Liveshade

Üye
    Konu Sahibi
işe yaradığını düşündüğünüz uygulamalar ?
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle belirtmek isterim ki uygulama kullanmayı çok seviyorum fakat bir türlü uygulama beğenemiyorum. Sizin kullandığınız "işte bundan vazgeçmem" dediğiniz uygulama veya uygulamaları benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

rewaz

Üye
Aslında öyle uygulamalarım yok , fakat uzun süredir yaklaşık 1,5 - 2 senedir. Habit browser-Moon Reader-google el yazısı - Fii note- yandex disk- Darker- Cameringo + - Hasenat hatim- xposet ve Modülleri- TSF Shell - Pie Pro 3.8 - . muadillerine göre çok daha kullanışlı ve stabil Proğramlar gibi geliyor. Çoğu bu sitede Türkçe ve Pro olarak mevcut..Umarım faydalı olur.

baskahmet

baskahmet

Üye
Mega;)

Liveshade

Liveshade

Üye
    Konu Sahibi
Aslında öyle uygulamalarım yok , fakat uzun süredir yaklaşık 1,5 - 2 senedir. Habit browser-Moon Reader-google el yazısı - Fii note- yandex disk- Darker- Cameringo + - Hasenat hatim- xposet ve Modülleri- TSF Shell - Pie Pro 3.8 - . muadillerine göre çok daha kullanışlı ve stabil Proğramlar gibi geliyor. Çoğu bu sitede Türkçe ve Pro olarak mevcut..Umarım faydalı olur.

Teşekkürler dostum. Hepsini teker teker deneyeceğim.

Onu kullanıyorum dostum. Sağol yinede :)

mc_307

mc_307

Üye
Tsf shell, es dosya yönetici, mozilla, yandex disk, google earth, Outlook mail, gmail, wikiloc, Ringtone maker, airdroid, apk quarantina, hola, internet speed meter, kim arıyor,mynet, trust go ....

Liveshade

Liveshade

Üye
    Konu Sahibi
Tsf shell, es dosya yönetici, mozilla, yandex disk, google earth, Outlook mail, gmail, wikiloc, Ringtone maker, airdroid, apk quarantina, hola, internet speed meter, ki. arıyor,mynet, trust go ....

Teşekkürler dostum

• Beğen
Tepkiler: mc_307
mabdussamed

mabdussamed

Üye
fleksy,hasenat,puffin,yan.nav,stellarium,poweramp,mxplayer,coverlock,romtolbox,xplore,greenify,atomlauncher,blackmart,golocker,ocr,wifimouse... liste bu şekilde uzayıp gidiyor

• Beğen
Tepkiler: Liveshade
Liveshade

Liveshade

Üye
    Konu Sahibi
fleksy,hasenat,puffin,yan.nav,stellarium,poweramp,mxplayer,coverlock,romtolbox,xplore,greenify,atomlauncher,blackmart,golocker,ocr,wifimouse... liste bu şekilde uzayıp gidiyor

Teşekkürler dostum.. Flexy klavyeyi satın alıcam o kadar hoşuma gitti

viran06

viran06

Üye
Forumda full ve turkce destekli vardi oyle hatirliyorim.

By.zKn

By.zKn

Üye
truecaller uygulaması cia uygulamasına göre gayet iyi dostum:)

HakanLJ

HakanLJ

Üye
Hocam bu google el yazisi muhabbeti ne bir cok arkadasimda gordum dikkatimi cekti sormak nasip olmadi. Ne ise yariyor simdi sagdan soldan arastirsam 2 sayfa metin okurum kisaca ozet gecermisin

rewaz

Üye
Hocam bu google el yazisi muhabbeti ne bir cok arkadasimda gordum dikkatimi cekti sormak nasip olmadi. Ne ise yariyor simdi sagdan soldan arastirsam 2 sayfa metin okurum kisaca ozet gecermisin
şuan kullandığım Kawyedir. harfler yok. Beyaz bi zemine normal yazı yazar gibi parmağınla veya kaleminle yazıyorsun. Tek elle kullanımı da çok iyi..Tavsiye ederim.

HakanLJ

HakanLJ

Üye
şuan kullandığım Kawyedir. harfler yok. Beyaz bi zemine normal yazı yazar gibi parmağınla veya kaleminle yazıyorsun. Tek elle kullanımı da çok iyi..Tavsiye ederim.
eyw saolasın hocam denedim ilk başlarda sıkıntı oluyordu alışınca sıkıntı yok işim gereği mesaj vb. uzun metin çok yazıyorum normalden daha rahat ve hızlı gibi

Üst Alt