İşbankası işcep

Sponsorlu Bağlantılar

forcexxx1

Üye
    Konu Sahibi
İşbankası işcep
Benim n73 cihazım var ve işcep programını yüklerken sertifika sorunu ile karşılaşıyorum.Cihazımı hackledim ve pcsuite ile bütün programları sertifikasız yükleyebiliyorum fakat ceptelefonuna attığın sis. ve java dosyalarının yüklemesinde sertifika sorunu alıyorum.Lütfen işcepi sis.yada java olarak pc ye atabilen varsa yada telefonumda kurulumu nasıl yapacağını bilen varsa cevaplasın.Teşekkür ederim.:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:(:(:(:(

• Beğen
Tepkiler: land_shadow

Doğan

Üye
aynı sorun bizim arkadastada var bi çözüm yolu yokmu ? bu sertifika sorununun :(

forcexxx1

Üye
    Konu Sahibi
Konu hala günceldir,bilginize

asc3

Üye
iscep uygulaması direk indirecek biyer yok mu telefondan indirilmiyor.

haktas70

Üye
iş bankasının web sayfasına girerseniz orda var
telefonunuzun modeline göre indirebiliyorsunuz.

tam3543

Üye
arkadaslar cep anahtar bilindiği gibi iş bankasının sitesinindeki cep anahtar ve ardından basvuru seceneğini takıp ederek yuklenıyor..orda sorun yok fakat ben bazı sıtelerden 4 tane jar uzantılı işcep indirdim kurdum fakat ekran boyutları farklı oldugu ıcın sırayla kurdum ve kaldırdım biri acıldı küçük ama işcep i kurdum.fena deil iş görür derken işcep giriş yapıyorum müşteri no sunu girmek için işcep in kendi klavyesinden 3.4.5.6.7.8.9.0 tıklayınca yazıyor ne garipse 1.2 tusuna basınca yazmıyor.cin malı m9 dokunmatık telefon var bende bu kadar yaklastım cok az kalmıstı.
sizden ricam sizde benim gibi dokunmatik veya tuslu olan telefonlar benım takıldıgım yerde takılmaz işcep in sanal klavyesinden gırmeyıp te telefon klavyesınden gırerse gırıs yapabılır.
benım gibi işcep girişinde sanal klavyede sorun yasanır da cozum bulan olursa paylasırsa sevinirim.
veya işcep uygulaması küçük acılıyor altta yer kalıyor orada uygulamaya baglı bı sanal klavye telefona indirip kurulsa bu işcep giriş bölümünü gecsek sorun cozulecek.

bu küçük ekran acılıyor ama en sorunsuz olanı

arama yerine yazın mozilla firefoxta direk yükleme alanı geliyor.
winrar atıyor jar dosyasını..buradan sonra telefonunuzun hafıza kartının içine atın.dosyaların içine atmayın.hafıza kartını acın dosyaların oldugu yere atın.kurun..dediğim gibi küçük ekranda 1 ve 2 tuslarına basınca dokunmatik ekranda yazmıyor işcep sanal klavyesınde cozen olursa paylassın arkadaslar ayrıca işcep lerin içinde cep anahtar da mevcut..

reyhanli

Üye
teşekkürler. büyük bir sorunum çözüldü

propiyonik

propiyonik

Üye
bende HTC p3300 (artemis) cihaz var, isbank sitesinde cihazimla uyumlu oldugunu gostermesine ragmen bir türlü bende bu programi calistiramadim..

ferdi866

ferdi866

Üye
arkadaslar cep anahtar bilindiği gibi iş bankasının sitesinindeki cep anahtar ve ardından basvuru seceneğini takıp ederek yuklenıyor..orda sorun yok fakat ben bazı sıtelerden 4 tane jar uzantılı işcep indirdim kurdum fakat ekran boyutları farklı oldugu ıcın sırayla kurdum ve kaldırdım biri acıldı küçük ama işcep i kurdum.fena deil iş görür derken işcep giriş yapıyorum müşteri no sunu girmek için işcep in kendi klavyesinden 3.4.5.6.7.8.9.0 tıklayınca yazıyor ne garipse 1.2 tusuna basınca yazmıyor.cin malı m9 dokunmatık telefon var bende bu kadar yaklastım cok az kalmıstı.
sizden ricam sizde benim gibi dokunmatik veya tuslu olan telefonlar benım takıldıgım yerde takılmaz işcep in sanal klavyesinden gırmeyıp te telefon klavyesınden gırerse gırıs yapabılır.
benım gibi işcep girişinde sanal klavyede sorun yasanır da cozum bulan olursa paylasırsa sevinirim.
veya işcep uygulaması küçük acılıyor altta yer kalıyor orada uygulamaya baglı bı sanal klavye telefona indirip kurulsa bu işcep giriş bölümünü gecsek sorun cozulecek.

bu küçük ekran acılıyor ama en sorunsuz olanı

arama yerine yazın mozilla firefoxta direk yükleme alanı geliyor.
winrar atıyor jar dosyasını..buradan sonra telefonunuzun hafıza kartının içine atın.dosyaların içine atmayın.hafıza kartını acın dosyaların oldugu yere atın.kurun..dediğim gibi küçük ekranda 1 ve 2 tuslarına basınca dokunmatik ekranda yazmıyor işcep sanal klavyesınde cozen olursa paylassın arkadaslar ayrıca işcep lerin içinde cep anahtar da mevcut..

TEŞEKKÜRLER birincisini kurtum benim samsung corby'e takır takır çalştı tuşlarada basmamazlık yapmıyor senin dokunmatik ekranda sorun olmasın bazen benim teldede sağ alt köşeye zor basar

ybahceci

ybahceci

Üye
Ekran klavyesinin görülemediği durumlarda telefon kendiliğinden ekranın yarısını kaplayan “Ekran Üstü Klavye” isimli bir klavye görüntülemektedir. Aktivasyon kodunu yazmaya çalışırken uygulamanın kendi klavyesi söz konusu klavyenin altında kalmaktadır.

Bu klavyeyi kapatmak için:

Menu / Ayarlar / Uygulama Yöneticisi / Yüklü Uygulamalar

menü yolunu açıp Iscep işaretlendikten sonra

Seçenekler / Süit Ayarları -> Ekran Üstü Klavye:
Kapalı

alıntı yazıdır.

UmTßrkY

UmTßrkY

Üye
işcep hatalı

MMAKDA

MMAKDA

Üye
2700 a olmuuyor...

onuc0bir

onuc0bir

Üye
Bayagı eskı bır konu ama saolsun acan arkadasımız. ındırdım c6 01 e . Programı update yaptı ve calısıyor.cok tesekkur ederım.

derya1978

Üye
[h=2]Nokia 2330 clasicc sertifika hatası[/h]
S.a arkadaşlar yeni nokia 2330 clasicc aldım sıfır işbankası işcep uygulamasını yüklemek istediğimde sertifika telefonde yada simde değil yok diye hata veriyor bana işbankası mh adres verdiler bu siteden indir diye ama indirilmiyor

işbankası önerileri bunlar yardımcı olurmusunuz

Gerekli Sertifika Telefonunuzda Yok - Cer• Telefonun, “menü/ayarlar/güvenlik/yetki sertifikası/sertifika listesi” menüsünden verisign class3 isimli sertifikalar bulunup bu sertifikalara tüm izinler verilmelidir.telefonun sertifika listesinde bu sertifika yoksa bu durumda aşağıdaki sertifika yüklenmeli ve bu sertifikaya tüm izinleri vermelidir:
• Yine de sorun çözülmezse teknik servis ile görüşmeli ve gerek görülürse telefon yazılımı güncellenmelidir.

daralll

Üye
bu sorunun çözümü yok mu beyler.ovi den yada işbank dan yeni sürüm sertifika hatası veriyor(tel hackli)eski sürümde iş yapmıyor,güncellemeye yönlendiriyor)Os9.1

izleyici33

Üye
selamlar öncelikle iş cep kullanacagın telefon numarası bankada tanımlı olan numara olması lazım ondan sonra iş bankası internet şubesini gezerken oradan işcebi kullanıma açmak ve oradan uygulamayı direk telofona gödermek lazım mesajla gelen mesajı ukuyunca oradaki gönderilen ling adresi var altında uygulamayı aç diye bir seçenek var aç dediginde otomatik işcep kurulur şifrelerini girip kullanırsın ben samsung kullanıyorum ve bu uygulamayıda yıllardır kullanıyorum kolay gelsin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt