arkadaslar cep anahtar bilindiği gibi iş bankasının sitesinindeki cep anahtar ve ardından basvuru seceneğini takıp ederek yuklenıyor..orda sorun yok fakat ben bazı sıtelerden 4 tane jar uzantılı işcep indirdim kurdum fakat ekran boyutları farklı oldugu ıcın sırayla kurdum ve kaldırdım biri acıldı küçük ama işcep i kurdum.fena deil iş görür derken işcep giriş yapıyorum müşteri no sunu girmek için işcep in kendi klavyesinden 3.4.5.6.7.8.9.0 tıklayınca yazıyor ne garipse 1.2 tusuna basınca yazmıyor.cin malı m9 dokunmatık telefon var bende bu kadar yaklastım cok az kalmıstı.
sizden ricam sizde benim gibi dokunmatik veya tuslu olan telefonlar benım takıldıgım yerde takılmaz işcep in sanal klavyesinden gırmeyıp te telefon klavyesınden gırerse gırıs yapabılır.
benım gibi işcep girişinde sanal klavyede sorun yasanır da cozum bulan olursa paylasırsa sevinirim.
veya işcep uygulaması küçük acılıyor altta yer kalıyor orada uygulamaya baglı bı sanal klavye telefona indirip kurulsa bu işcep giriş bölümünü gecsek sorun cozulecek.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu küçük ekran acılıyor ama en sorunsuz olanı
arama yerine yazın mozilla firefoxta direk yükleme alanı geliyor.
winrar atıyor jar dosyasını..buradan sonra telefonunuzun hafıza kartının içine atın.dosyaların içine atmayın.hafıza kartını acın dosyaların oldugu yere atın.kurun..dediğim gibi küçük ekranda 1 ve 2 tuslarına basınca dokunmatik ekranda yazmıyor işcep sanal klavyesınde cozen olursa paylassın arkadaslar ayrıca işcep lerin içinde cep anahtar da mevcut..