İşadamını nasıl öldürdüklerini anlattılar. (Bu Nasıl Vahşet)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İşadamını nasıl öldürdüklerini anlattılar. (Bu Nasıl Vahşet)
"Uyku hapı içirip kendi silahıyla vurduk. Cesedi tanınmasın diye başını kesip alçılayarak denize attık Gövdesini gömdük. Parmak izi için parmaklarını kestik."

Öldürüp ellerini ve başını keserek denize attılar. Gövdesi ve bacaklarını gömdüler. Aracını da yakıp 5 yıl kaçmayı başardılar
İzmir’de 2004’ten beri kendisinden haber alınamayan ve önceki gün yapılan kazıda cesedi bulunan işadamı Sezai Rahmi Özden’in cinayetiyle ilgili dehşet verici detaylar ortaya çıkıyor. Aliağa’da sahibi olduğu Say Metal A.Ş., Sözden Demirçelik A.Ş. ve Sözer Demirçelik A.Ş. şirketleri Erol Evcil ile Alaattin Çakıcı’nın adamlarının eline geçmesinin ardından kaybolan Özden’in, öldürüldükten sonra kafa ve ellerinin kesilip alçılanarak denize atıldığı tespit edildi.
İşadamının fabrikasında çalışan genel müdürü M.E. ve avukatı T.T’nin elebaşı olduğu çete tarafından yapılan ve ifadelere yansıyan korkunç plana göre, 10 Ekim 2004’te Dilovası’nda bulunan fabrikada gerçekleştirilen toplantıda işadamı içkisine ilaç katılarak uyutuldu. Özden’i kendi silahıyla vuran zanlılar cesedi bagaja yerleştirerek İzmir’e geldi. Cesedin başını ve ellerini keserek alçılayan çete, daha sonra Gümüldür’de denize attı. İşadamının giysilerini yakan zanlılar, gövdesi ve bacaklarını da gömdü. Otomobili ise Uşak’a götürülerek ateşe verildi. Zanlıların, cesedin bulunma ihtimaline karşı, olayı başka bir kişinin üzerine yıkmak için, bu kişinin aracında işadamına ait parmak izi bırakabilmek için cesedin parmaklarından birini keserek yanlarına aldıkları da öğrenildi. Elebaşı olduğu iddia edilen M.E. ile birlikte 12 kişi yakalanarak sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Alçıladıkları baş ve eller aranıyor
İşadamına ve kendilerine ait silahları, Karaburun, alıçalıdakları baş ve elleri de Gümüldür’de denize atan zanlıların ifadeleri doğrultusunda bölgede arama yapıldı. Ekiplerin Piramit operasyonu kapsamında 2.5 yılda çok sayıda kişiyi teknik takibe aldığı ortaya çıktı.
Ayağındaki platin cinayeti çözdü
İşadamı Özden’in kimliği Gaziemir’de gömülü olarak bulunan kemiklerden tespit edilmişti. Özden’in oğlu Süleyman Özden “Kaybolmadan önce silahlı saldırıya uğramıştı. Babamın bacağına iki platin takılmıştı. Kemiklerdeki platini babamın doktoru da onayladı” dedi.

• Beğen
Tepkiler: aLone ve chakır66

DeathDrain

DeathDrain

Üye
Bu ne ya sabah sabah midem altüst oldu

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
vaybe adamların organize mütiş buraya gelip araba yakıyolar :hmmm:hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben de ilk başta şaşırdım ...

aLone

aLone

Üye
yuh ya yuh hiç mi vicdan yok :@

chakır66

chakır66

Üye
aceba niye yaptılar ölendemi öldürende mi

EroL

EroL

Emekli Yönetici
işte film,

Bora

Bora

Üye
Hımm...Hum...Kem...Küm...
Şok oldum...

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
dünya değişiyor :(

_KadirşinaS_

Üye
YUH diyorum ve susuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt