iş mülakatında 'sizi neden alalım' sorusuna siz hangi cevabı vermek isterdiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

iş mülakatında 'sizi neden alalım' sorusuna siz hangi cevabı vermek isterdiniz ?

• sizi neden alalım?-ne biliyim alışın kuvvetlidir alırsın :ehe

Kullanılan: 0 0.0%
  • sizi neden alalım?-beni alan sadece beni almıyor şu elimde görmiş old 3 tükenmez kalemi bir telefon.

• sizi neden alalım?-efendim bugün alırsanız kampanyalı fiyattan alacaksınız neredeyse bedavayım:D

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
çok merak ettim bir sitede gördüm ve maxicepliler buna ne cevap verir bi sorayım dedim:ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
sizi neden alalım?-siz olsanız beni neden alırdınız? :oke:

Dwyane_Wade

Üye
sizi neden alalım?-neden almayasınızki:D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
sizi neden alalım?-ne biliyim alışın kuvvetlidir alırsın :ehe

arslansem

arslansem

Üye
bir fark yaratın kimse almazken siz alın :kop:

EsmEr_samsun

EsmEr_samsun

Üye
NEDEN??..HADİ SEN SÖYLE??...
KARŞIMIZA ÇIKAN ÇOK GICIK BİR SORU ...:off:

haltie

haltie

Üye
sizi neden alalım?- bilmem...neden alalım?

'Davut

'Davut

Üye
benden iyisini b*k bulursun...ondandır...:d:
son seçeneği görmezden gelemezdim...hazır fazla seçenekli onu'da tıklayalım fare'memi yapışır...:ehe

haltie

haltie

Üye
en iyisi soruya soruyla cavap:ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
Efendim bugün alırsanız kampanyalı fiyattan alacaksınız neredeyse bedavayım:D
Al beni alamazmısın sen ne biçim delikanlısın:D

:kop::kop: Son iki aydır gördüğüm en güzel konu :ehe

Love Prince

Love Prince

Üye
sizi neden alalım?-neden almayasınızki:D

:kop::kop:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
sizi neden alalım?-siz olsanız beni neden alırdınız? :ehe

sizi neden alalım?-çünkü verip kurtulmak istiyorum kurtarın beni bu dertten.. Bu seçeneğe de oy verecek biri var mıdır acaba? :ehe

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Birgün arkadaşımla iş görüşmesine gittik...Arkadaşım elektronikten çok iyi anlıyor , neredeyse doktora yapacaktı...:D Neyse işyerine vardık , yukarıda işveren bizi bekliyormuş...Benim arkadaş kendine çok güvenir haklı olarak...Biraz heyecanlıydı...İşyeri sahibinin odasından içeri girdik...Adam 5-10 saniye kadar arkadaşımı süzdü ve şöyle dedi : "Ne biliyon ?" Arkadaşım gayet sakin şu cevabı verdi : "Sen ne biliyon ?" Ben en az 5 dak. kadar güldüm... :D Doğal olarak odadan çıkarken adamın yüzünü görmeliydiniz...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Birgün arkadaşımla iş görüşmesine gittik...Arkadaşım elektronikten çok iyi anlıyor , neredeyse doktora yapacaktı...:D Neyse işyerine vardık , yukarıda işveren bizi bekliyormuş...Benim arkadaş kendine çok güvenir haklı olarak...Biraz heyecanlıydı...İşyeri sahibinin odasından içeri girdik...Adam 5-10 saniye kadar arkadaşımı süzdü ve şöyle dedi : "Ne biliyon ?" Arkadaşım gayet sakin şu cevabı verdi : "Sen ne biliyon ?" Ben en az 5 dak. kadar güldüm... :D Doğal olarak odadan çıkarken adamın yüzünü görmeliydiniz...

Odadan çıkarken adamın fotoğrafını çekseydiniz keşke.. :kop: :kop:

haltie

haltie

Üye

:d::d: zekice:aha:

Berlin Boleyn

Konu Sahibi
:kop:
:kop::kop::kop:
:kop::kop::kop::kop:
:kop::kop::kop:
:kop:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Herkes aynı değildir, denedikleriniz en iyisi olmaya çalışacağım..

aLone

aLone

Üye
al beni alamazmısın sen ne biçim delikanlısın
:ehe :ehe süpermiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt