Neyse işyerine vardık , yukarıda işveren bizi bekliyormuş...Benim arkadaş kendine çok güvenir haklı olarak...Biraz heyecanlıydı...İşyeri sahibinin odasından içeri girdik...Adam 5-10 saniye kadar arkadaşımı süzdü ve şöyle dedi : "Ne biliyon ?" Arkadaşım gayet sakin şu cevabı verdi : "Sen ne biliyon ?" Ben en az 5 dak. kadar güldüm...
Doğal olarak odadan çıkarken adamın yüzünü görmeliydiniz...Birgün arkadaşımla iş görüşmesine gittik...Arkadaşım elektronikten çok iyi anlıyor , neredeyse doktora yapacaktı...Neyse işyerine vardık , yukarıda işveren bizi bekliyormuş...Benim arkadaş kendine çok güvenir haklı olarak...Biraz heyecanlıydı...İşyeri sahibinin odasından içeri girdik...Adam 5-10 saniye kadar arkadaşımı süzdü ve şöyle dedi : "Ne biliyon ?" Arkadaşım gayet sakin şu cevabı verdi : "Sen ne biliyon ?" Ben en az 5 dak. kadar güldüm...
Doğal olarak odadan çıkarken adamın yüzünü görmeliydiniz...

Birgün arkadaşımla iş görüşmesine gittik...Arkadaşım elektronikten çok iyi anlıyor , neredeyse doktora yapacaktı...Neyse işyerine vardık , yukarıda işveren bizi bekliyormuş...Benim arkadaş kendine çok güvenir haklı olarak...Biraz heyecanlıydı...İşyeri sahibinin odasından içeri girdik...Adam 5-10 saniye kadar arkadaşımı süzdü ve şöyle dedi : "Ne biliyon ?" Arkadaşım gayet sakin şu cevabı verdi : "Sen ne biliyon ?" Ben en az 5 dak. kadar güldüm...
Doğal olarak odadan çıkarken adamın yüzünü görmeliydiniz...

zekice