İş bulmam lazım yazın

Sponsorlu Bağlantılar

hacitiki321

Üye
    Konu Sahibi
İş bulmam lazım yazın
Yaşım 17 ve Ben bu yaz çalışmak istiyorum ama sorun şuki hiçbir yerde daha önce çalışmışlığım yok

Nasıl iş bulabilirim ??

Görüşlerinizi Bekliyorum

yutkun

yutkun

Üye
bence bi cafede başla işe biraz tercübe kazanırsın bence ve tabi parada...

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
meslek edine bilecegin bir yerde çalış para kazanmak ikinci planda kalsın

HAM ZA

HAM ZA

Üye
ne yaparsan yap lokantada çalışmak gibi bir hataya düşme...ağzınla kuş tutsan yaranamazsın garsonlara. + bide hemşehri lokantasıysa hemşehri değilsen ayağını kaydırırlar müşteri bir yandan fırça çeker-ki bana yapsın o masayı zehir ederim-bi taraftan her ota maydonoz herifler şefin verdiği işten başka iş yapmanı ister,bi taraftanda elemanlarla uğraşırsın... tam bir eziyet. 12 saat çalışılmaz lokantada

Samet.25

Önce neye ilgi duydugunu ilerde ne yapmak istediğini belirle sonra bunlara göre bir iş bul ve gir parasınada bakma çünkü sevmediğin işi yaparasan ne çalıstıgın yere yararın olur ne de kendine az para versinler ama sevdiğin işi yap hayatta işe giderken sövmekten baska kötü bisey yok

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
resepsiyon işine girebilirsin ben o işi yapıyorum zor değil

by-pegasus

Üye
bende tamirciyim tam 4 sene çalıştım eğer şimdi okuyamazsam gidip kalfalık belgemi çıkarabiliyorum

messevim

messevim

Üye
geleceği olan bir meslekte işe başla. amacın para kazanmak değil,mesleği kapmak olsun. birgün eğer okuyarak bir yere gelemezsen hiç olmazsa edindiğin öğrendiğin meslek ile ekmek paranı çıkarabilirsin.

Haluk.

Haluk.

Üye
Bence kendini hazirlamakbicin hafiften basla

hacitiki321

Üye
    Konu Sahibi
Ben zaten okuyorum . Kendimi geliştirebileceğim bir meslek ne olurki :D .Ben yaz boş geçmesin evde oturmayım diye geçireceğim.parasıda önemli değil . ama nasıl bulcamı bilmiyorum

Anil-D

Anil-D

Üye
gezcen civarı sorcaksın

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Nasil ayarladin isi?

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Ya keske orda akrabam olsaydi.