İş arayan başörtülü kıza hakaret dolu cevap

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bRuTaL`

bRuTaL`

Üye
    Konu Sahibi
İş arayan başörtülü kıza hakaret dolu cevap

Türkiye'de organizasyon işi yapan bir şirketten, iş başvurusu yapan kapalı bir genç kıza gönderilen mail okuyanları şaşkına döndürdü.

Başörtüsü ile iş arayan Şeyma Engin bir çok yere iş başvurusu yaptı. Bu başvurulardan biride Çilek Grup adıyla faaliyet gösteren bir organizasyon şirketine oldu. Ancak şirketten gelen mail Şeyma Engin'i şok etti. Laiklik ve çağdaşlıktan söz eden mail sahibi Emir Onur Çilek iş başvurusu yapan genç kıza ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu. Başörtüsüne "Bez parçası" diye hakaret eden Çilek, Engin'e nerelerde iş bulması gerektiğini bile söyledi. Genç kıza Fatih Bölgesi'nde iş bulmasını tavsiye eden Çilek'in hakaretleri bununla da sınırlı kalmadı. Engin'i 'Din üzerinden ticaret yapmak' ile suçlayan kişi, din sömürüsü yapanları bünyelerinde barındıramayacaklarını da yazdı. Ancak Emir Onur Çilek'in iş başvurusu yapan bayanla bir kez dahi görüşmediği ortaya çıktı.

İşte 8sutun.com sitesinde yayınlanan ve okuyanı 'bu doğru olamaz' düşüncesine iten o mail;

Şeyma Hanım;

Başvurunuzu inceledik. Üzgünüz.

Laik Atatürk Türkiye'sinde yaşayan, cumhuriyet çocukları ve muhafızlarından oluşan bir kurum olarak sizin gibi başörtüsü, türban, tesettür şeklindeki bez parçalarını dini inançlar ile hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen bu şekilde gösteren, tamamen siyasi amaç güden, din üzerinden ticaret, din üzerinden siyaset yaparak din sömürüsü yapan insanları bünyemizde barındırmıyoruz.

Unutmayınız; Demokrasi gericiliğin önünü açmak değildir.

İş arayışınızda başarılar.

Fatih bölgesini denemenizi şiddetle tavsiye ederiz.

İyi Çalışmalar.. Emir Onur Çilek Çilek Grup ([email protected]) Gönderme tarihi: 22 Temmuz 2009 Çarşamba 19:24:35

NOT: Çilek Mobilya A.Ş. kurumsal iletişim sorumlu Ebru Çalım, 'Çilek Grup' organizasyon ile kendi şirketlerinin hiç bir kurumsal bağının olmadığını açıkladı.​

nuraniharun

nuraniharun

Üye
Adam haklı...! Maazalaah Laik Atatürk Türkiyesinin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk'ü başında bez parçası ile doğuran Zübeyde Hanım'lar çogalır ve yeni Atatürk ruhlular ortaya çıkar ve başlarına bela olur...

Salihyet

Salihyet

Üye
Bence çilek özür dilemeli, yoksa hıncımı burda ki çilekden alırım sinir oldum :hmmm

arslansem

arslansem

Üye
Nasıl bi zihniyet bu :hmmm

aLone

aLone

Üye
ayıp be ayıp bunlara yorum bile yapmıcan aslında nse

Bora

Bora

Üye
Arkadaşlar.Sizin görüşlerinize ters belki ancak Ben bu maili atanı haklı buluyorum.Ama şöyle;

Eğer başvuran hanfendi kafasında hanımefendiliğini belirtmek amacıyla TÜRBAN DEĞİL önden saçları çıkmış biçimde BAŞ ÖRTÜSÜ takıyorsa bu normaldir.Bizim sülalenin büyükleride takmaktadır.

Ancak eğer başvuran hanfendi türban, tesettür, kara çarşaf gibi meşgalelerle uğraşıyorsa kesinlikle bu yazıyı yazan arkadaşımızı takdir ediyorum. Ayrıca haklı buluyor ve destekliyorum.BU ÜLKEDE KILIK KIYAFET YÖNETMELİĞİNİ ATAMIZ YILLAR ÖNCE HAZIRLAMIŞTIR.Uymayan herkes ne olursa olsun Atamıza karşıdır DÜŞMANIMDIR DÜŞMANIMIZDIR VATAN HAİNİDİR VE YASALAR GEREĞİNİ YAPMALIDIR.

aLone

aLone

Üye
zate amaç saçının gözümemsi yarım yamalk takarsa anlamı kalmaz.ayrıca başörtüsü takmak düşmanlıksa bu vatanı kurtaran ninelerimizde düşmandır o zaman

DeathDrain

DeathDrain

Üye
Arkadaşlar.Sizin görüşlerinize ters belki ancak Ben bu maili atanı haklı buluyorum.Ama şöyle;

Eğer başvuran hanfendi kafasında hanımefendiliğini belirtmek amacıyla TÜRBAN DEĞİL önden saçları çıkmış biçimde BAŞ ÖRTÜSÜ takıyorsa bu normaldir.Bizim sülalenin büyükleride takmaktadır.

Ancak eğer başvuran hanfendi türban, tesettür, kara çarşaf gibi meşgalelerle uğraşıyorsa kesinlikle bu yazıyı yazan arkadaşımızı takdir ediyorum. Ayrıca haklı buluyor ve destekliyorum.BU ÜLKEDE KILIK KIYAFET YÖNETMELİĞİNİ ATAMIZ YILLAR ÖNCE HAZIRLAMIŞTIR.Uymayan herkes ne olursa olsun Atamıza karşıdır DÜŞMANIMDIR DÜŞMANIMIZDIR VATAN HAİNİDİR VE YASALAR GEREĞİNİ YAPMALIDIR.

Ne diyosun arkadaşım gaza geldin galiba ne vatan hainliği lafların saçmalıktan öte değil..
Bir insan dini inançlarının gereklerini yapamıyorsa zaten özgürlükten nasıl bahsedebilirsin?
Ne başörtülüler tanıyorm ki bu ülkeye senden benden daha faydalı insanlar. Siz anca paso sallayın gericxi vatan haini örümcek kafalı diye.. Kimse kimsenin inançlarına karışamaz. Bir insan poposu açık gezebiliyorsa başı kapalı da gezebilir. Kimseye bi zararı yoktur herkesin yaptığı kendine...

TopFury

TopFury

Üye
Adamında haklılık payı var.Kendi açınızdan bakmayın.Sonuçta siz bir ticaret adamısınız.Burdan bu şekilde konuşabiliriz.Ben de derim ayıp.İşverenin konumu çok farklıdır.Seçici olmak zorundadır.Bu gibi riskleri göz ardı edemez.Nihayetinde bir ticarethane.Ancak bu mailde kabul edebileceğimiz tek kusur kesinlikle ÜSLUPtur.Her ne kadar bir işveren olarak böyle bir durum istenmese de bu kadar sert ve kırıcı bir dil kullanılamaz.Herşeyden önce ayıptır ve ahlaka görgüye aykırıdır.Ben yalnızca bu tarafını eleştiriyorum.

Salihyet

Salihyet

Üye
Bora öncelikle kendine gel derim, sen bu ülkeye faydalı bir insan değilsin bu durumda.. Yönetimden olmanda bu konuya daha temkinli yaklaşmanı gerektirirdi fakat çok yanlış düşünüyorsun, benim annemi ablamı vatan haini ilan edecek kapasitede değilsn !! haddini bil !!

Başvurunuzu inceledik. Üzgünüz.

Laik Atatürk Türkiye'sinde yaşayan, cumhuriyet çocukları ve muhafızlarından oluşan bir kurum olarak sizin gibi başörtüsü, türban, tesettür şeklindeki bez parçalarını dini inançlar ile hiçbir bağlantısı olmamasına rağmen bu şekilde gösteren, tamamen siyasi amaç güden, din üzerinden ticaret, din üzerinden siyaset yaparak din sömürüsü yapan insanları bünyemizde barındırmıyoruz.

Unutmayınız; Demokrasi gericiliğin önünü açmak değildir.

İş arayışınızda başarılar.

Fatih bölgesini denemenizi şiddetle tavsiye ederiz.

İyi Çalışmalar.. Emir Onur Çilek Çilek Grup ([email protected]) Gönderme tarihi: 22 Temmuz 2009 Çarşamba 19:24:35

NOT: Çilek Mobilya A.Ş. kurumsal iletişim sorumlu Ebru Çalım, 'Çilek Grup' organizasyon ile kendi şirketlerinin hiç bir kurumsal bağının olmadığını açıkladı.

bu laflar kesinlikle acizlikden öteye gitmez, bu kadar seviyesiz ve cahil insan görmedim hayatımda..

Cynical

Cynical

Üye

Önden görünen iki yudum saç mıdır sizin Vatan hainliği kriteriniz? Yani eğer önden bir tutam saç çıkıyorsa o kadın vatanperver oluyor ama yok saç gözükmüyorsa o kadın vatan haini oluyor. Siz böyle kılla, tüyle, eşarpla uğraşmaya devam edin. Çok yararınız oluyor vatana millete.

xErKaNx

Üye
Oyle bir zamanda yasiyoruzki dinini yasamak isteyene bazı cevrelerce orumcek kafalı ve medeniyetten yoksun gozuyle bakılıyor. Aynı cevreler ise orasını burasını acana cagdas turk kadini diyorlar. Halbuki osmanlıda ecdadımızda boylemiydi. Tamamen ozgurluk vardı. Kimseye gerek dini yonden gerekse giyim kusam yonunden bir ayrımcılık yapılmazdı. sen o basortulu bayanı işe almayabilirsin bunu anlarım ama sen sana super mini etekle gelen birini işe tereddudsuz alırsan ben bunda art niyet ararım. Yuce Allah kuran da kadının haram yerlerini ortmeyi emrediyor. Diger taraftan bakıyorsun kapalı bayanlara, sakallı cubbeli insanlara geri kafalı diyen geri kafalılar var. Bir insan gerek kapalı olsun gerekse acık olsun o kisinin kendi secimidir. Mahserde hesabını kendı verir. Bu kural butun insanlık icin boyledir. Daha soyleyecek cok seyim var ama neyse.

DeathDrain

DeathDrain

Üye
"Bora öncelikle kendine gel derim, sen bu ülkeye faydalı bir insan değilsin bu durumda.. Yönetimden olmanda bu konuya daha temkinli yaklaşmanı gerektirirdi fakat çok yanlış düşünüyorsun, benim annemi ablamı vatan haini ilan edecek kapasitede değilsn !! haddini bil !!"

Sonuna kadar haklısın Salih

Pure Life

Pure Life

Üye
Yorumlara dikkat!

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
İşte esas böyle adamlar dini suistimal ediyor bunlar ortalığı karıştırıyor

Pure Life

Pure Life

Üye
Arkadaşlar diğer görüşte arkadaşlarımız olduğunu unutmayalım.

Pure Life

Pure Life

Üye
Yorumları dikkatli inceleyince kitlenmesini daha uygun gördüm.İyi formlar

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...