irremote.jar

Sponsorlu Bağlantılar

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
irremote.jar
Arkadaşlar bu televizyon kontrol programı irremote sadece sis olarak mı var acaba elinde jar olarak olan varsa upload edebilirmi veya böle bişi varmı_?

TEŞEKKÜRLER...:oke:

• Beğen
Tepkiler: evmez3578659, bulent381 ve ramazan53

sercu

sercu

Üye
Ben yardımcı olamam ark. bildiğim kadarıyla yok. kolay gelsin.

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
genede saol kardeşim:)bende çok aradım ama bulamadım bulduğum programlarda genelde rusça ve hiç bir şey anlaşılmıoyor:(

sercu

sercu

Üye
Yardımcı olmak isterdim ama kusura bakma kardeş. bulursam seni haberdar ederim.:anlas:

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
walla ben o kadar aradım bulamadım inş.. sen bulursun kardeşim sadece meraktan yani işe yarıyor yaramıyor merak işte ama insanın başınada ne gelirse ya meraktan ya meraktan:D:D

sercu

sercu

Üye
Aslında işe baya yarar yani kumanda aramaktansa. Merak iyidir boşver.:oke:

sagopagrup

sagopagrup

Üye
    Konu Sahibi
hayır bide bulabilsek içim yanmıcak gerçi bu forumda bulunur %100 de:D sis olarak var forumda ama jar olarak yok yani, forumda deil piyasada yok herhalde inş. bulan bi kardeşimiz ekler:)

sercu

sercu

Üye
s40lar s60lara göre çok sonra çıktı o yüzden daha yeni yeni programlar temalar oyunlar yapılıyo. bulunmaması normal ancak yakın bi zamanda yaparlar kesinlikle.

redragonn

redragonn

Üye
s40 için yok s60 içinde kızılötesi gerekli diye biliyom

Hellboy®

Hellboy®

Üye
java tv kontrol programı yok suan maalesef :(

ycg35

ycg35

Üye
olsa nolcak ki telefonun kızılötesi ile tv nin dibine girmektense kaybolan kumandanın yerine gider bi televizyoncuya kumanda alırım daha iyi :D bnde bi aralar çok araştırma yapmıştım bu konuda sadece symbian var demiim java da var ama hiçbir işe yaramıyor arkadaşın dediği gibi ruşça hadi ruşçayı çözdük baktık yine işe yaramıyor malesef böyle programları java bulmak çok zor ileride yaparlarmı onuda bilemem çünkü java içn kumanda kullanmak biraz saçma gibi geliyor yani pro. yapan kişilerde böyle düşünüyordur herhalde :)

bartayd

Üye
neden öyle diyorsun arkadaşım bence çok fayddalı olabilir uzaktan kumanda ayrıca tv nin içine girmene de gerek yok normal kumanda gibi uzaktan çalışıyor ama cihazlar için olanı var mı yok m uonu bilemiyorum yoksa tv yi açıp kapamak için ayağa kalkmaya bile gerek yok

ycg35

ycg35

Üye
denedinde konuşuyorsun galiba program olsa bile normal kumanda gibi uzaktan çalışmaz neden çünkü cep telefonlarındaki kızılötesi mesafesi metrelerle alakalı değil bi 30 cm fln diye biliyorum anca 30 cm den :oke:

sercu

sercu

Üye
Yok canım 30 cm az olmuş kardeş ya. 1-2 metreden etki ediyo kızılötesi ama aynı düzlem üzerinde olmalı.

sonerbabaslan17

Üye
ben sis uzantılı olanını denemiştim babamın telefonunda ve cok süper bi icat olarak bakmıştım olaya.tabi bundan 3-4 sene onceydi yanlış hatırlamıyosam ve kanepeden televizyonu çok net alıyodu hatta bizimkileri işletmiştim.yani 30 cm filan değil ama arkadaşın teoriyi tebrik etmek isterim sonuçta oda haklı bu lanet kızılötesi telefonları niye dipdibe yapıştıralım ki.neyse eyw

ycg35

ycg35

Üye
ya 1-2 metre olması imkansız tv cep in kızılötesi ile tv kumandasınız kızılötesi aynı değil ki o kdr mesafeden olsun neyse konu büyürse bi uzmana danışırıs artıkın

sercu

sercu

Üye
Gerçek mi yalan mı olduğunu öğrenmek istiyosan aynı doğrultu üstüne iki tane kızılötesi olan telefon koy gönder bi dosyayı. 1 metreden garanti gider 2 metrede belki giymeyebilir.Ben denedim bilmediğim bişeyi savunmam. Neyse sen bilirsin yine de. kolay gelsin

C01aY

C01aY

Üye
maalesef jar yok s60lara oluyo inşallah dediğiniz gibi javasıda çıkar bu pronun

emre3017

emre3017

Üye
var rusça bir program ama işe yaramıyor.

bende s60 3rd telefon var uğraşmıyorum ir remote ile filan ya gerek yok.

illede tv kanalları değiştircem çaktırmadan filan diyorsan casio marka saatler var :) tv kumanda edebilen fiyatlarıda ucuzladı :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt