Yok geç olmadı yanılıyorsuntmm güzel bunlardahepsi verildi qimo verdi xD bende ondan alıp kendi konuma koydum biraz geç oldu be abicim
![]()
qimoo'nun verdiği 5233w'de çalışmıyordu o yüzden bu oyunu tekrar verdim bu çalışıyor.Ben onu kaçırmışım o zaman.niye la bende çalışıyodugimo önceki sayfalarda baska bi iron man 2 verdi o calısıyodu
yenisi çalışmıyo ama çok saol emeğine sağlık kardeşim...

Sende sağolTesekkur edrm dostm suan teldn grdigmdn indiremiyorm pcdn grnce indiricm saol

5800 larda ayarlar uygulama ayarları yuklu uygulamalar ordan klavyesini kaldirmak istedigin uygulamanın ustune gel ve seceneklerden suit i sec ordan kaldira bilirsinpekiii bu sanal klavyeee starda nasıl kaldırılıo?
o 5800'la riçin anlatmış sen buraya bakacaksınkardeş çok güzel anlatmışsın saol da ayarlardan,uygulama ayarlarına girdimm evet ama yüklü uygulamalarr yokk bende?
EyvAllah kardeşim iyi oyunlar.teşekkürler
ultra surf 9.9 kullanırsan hersiteye girersin rahatça.çok az yer kaplıyor 1mb bile değil.kurmanda gerekmiyor.güzelde başka siyteye upload et bundan sonra lütfen ççünkü engellendi dio ktunnelden açsan bile linklerde hata oluo indirilmio bi şekilde.