IRONMAN 2 YATAY EKRAN STAR 5233W'de çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
IRONMAN 2 YATAY EKRAN STAR 5233W'de çalışıyor
Oyun yatay ekran fakat sanal klavye var onu kaldırmayıda biliyorsunuzdur.

• Beğen
Tepkiler: uMTOku, fnldstntn, Revengeful ve 2 diğerleri

ege970

ege970

Üye
tmm güzel bunlarda :D hepsi verildi qimo verdi xD bende ondan alıp kendi konuma koydum biraz geç oldu be abicim :D

Necmati

Necmati

Üye
eyvallah ::D

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
tmm güzel bunlarda :D hepsi verildi qimo verdi xD bende ondan alıp kendi konuma koydum biraz geç oldu be abicim :D
Yok geç olmadı yanılıyorsun :ehe qimoo'nun verdiği 5233w'de çalışmıyordu o yüzden bu oyunu tekrar verdim bu çalışıyor.

ege970

ege970

Üye
niye la bende çalışıyodu :D gimo önceki sayfalarda baska bi iron man 2 verdi o calısıyodu :D yenisi çalışmıyo ama çok saol emeğine sağlık kardeşim...

LoqeL

Üye
eyvallah.

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
niye la bende çalışıyodu :D gimo önceki sayfalarda baska bi iron man 2 verdi o calısıyodu :D yenisi çalışmıyo ama çok saol emeğine sağlık kardeşim...
Ben onu kaçırmışım o zaman.:hmmm

Önemli değil loqel iyi oyunlar.

rexasman

Üye
nasıl kaldırılıo ?

sentetik

sentetik

Üye
BU OYUN Samsyung montede çalışır demi dostum

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
EywAllah

knife130

Üye
Tesekkur edrm dostm suan teldn grdigmdn indiremiyorm pcdn grnce indiricm saol

Serkan6666

Üye
pekiii bu sanal klavyeee starda nasıl kaldırılıo?

Sehzade

Üye
pekiii bu sanal klavyeee starda nasıl kaldırılıo?
5800 larda ayarlar uygulama ayarları yuklu uygulamalar ordan klavyesini kaldirmak istedigin uygulamanın ustune gel ve seceneklerden suit i sec ordan kaldira bilirsin

Serkan6666

Üye
kardeş çok güzel anlatmışsın saol da ayarlardan,uygulama ayarlarına girdimm evet ama yüklü uygulamalarr yokk bende?

rexasman

Üye
güzelde başka siyteye upload et bundan sonra lütfen ççünkü engellendi dio ktunnelden açsan bile linklerde hata oluo indirilmio bi şekilde.

SAINT1

SAINT1

Üye
    Konu Sahibi
güzelde başka siyteye upload et bundan sonra lütfen ççünkü engellendi dio ktunnelden açsan bile linklerde hata oluo indirilmio bi şekilde.
ultra surf 9.9 kullanırsan hersiteye girersin rahatça.çok az yer kaplıyor 1mb bile değil.kurmanda gerekmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt