kullanıcıadları
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ya tamam her şeyi anladım bekleyeceğiz falan iyi hoşta gösteri yeri olarak İnönü gözüküyor.İnönü o zamana kadar yıkılmıyormuyduhele bi kesinlessin gerisi kolayya o tur ya iron maiden tabiki iron maiden o bi defa gelcek ama surusuyle yaz var - - - Eklendi - - -fiyat almanya gibi olursa kesinleşir ayakta 200
Ya tamam her şeyi anladım bekleyeceğiz falan iyi hoşta gösteri yeri olarak İnönü gözüküyor.İnönü o zamana kadar yıkılmıyormuyduYoksa yıkım parasını bu konserden mi sağlayacak Beşiktaş
bilet fiyatlarına bakiron maiden geliyor daha ucuzu beklenemez zaten nereden aldın bileti? yani sahanın ne tarafında olacaksın o anlamda
çok şanslısın
Benim bilet beleşe geldiKonseri Pozitif'in yaptığını görmemiştim.Kuzenimin aşırı sağlam tanıdıkları var Pozitif'ten.Tıpkı RHCP konserinde olduğu gibi sahne önünden bileti ayırdık bedavaya
çok şanslısınbizim hiç öyle tanıdıklarımız yok ki
Sevinçten iyice kudurdum şuan.Yaklaşık 6-7 saat önceden gidip olabildiğince önlerde olmayı planlıyoruz.Sahne önü sonuçta gidip konserden 10 dakika önce gidersen bir anlamı kalmaz.
benim is yatar beylerhem abim olmaz dedi hem öğrenciyim ben la
Arkadaşlar biletlerin fiyatı ne kadardır ve en yakın nereden bulabilirim ? (Eskişehirdeyim)
110 tlden başlayıp 400-450 tlye kadar çıkıyor biletixin sitesinden biletix satış noktalarına bakıp öğrenebilirsin
ya off bu konsere gitmek istiyorum ama o tarihte istanbulda olamayabilirim
bu yıl sonisphere olacak mı istanbulda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?