Mert
Üye
İnşallah çok fahiş fiyatlar koymazlar :/ Mesela Roger Waters'ın The Wall turnesi var yakında biletleri de satışta fakat fiyatlar biraz fazla gibi.En kıytırık Roger'ı görmenin imkansız olduğu yerler bile 150 lira.Düzgün yerler 350'den başlıyor 700'e kadar yolu var.Birde son günlerde kara borsaya düşünce oh oh mis -.- Üzgünüm ama Roger heleki bu kadar dolu geçen bir yılın ardından o parayı haketmiyor.Bu sene kimler geldi Türkiye'ye de o paraları istemediler
- - - Eklendi - - -
Ben hergün kontrol ediyorum 2-3 kere dert etmeyin
Aynen, çok yüksek yapmasınlar fiyatları. Adamlar ölüp gitmeden bi' ağız tadıyla izleyelim
aynen la
- - - Eklendi - - -
bi system of a down bi de slipknot gelsin eyi cidden yemede yanında yatoh misss
Her şeyi geçtimde ben Queen'i (Freddie'siz Queen'i, Queen'siz Freddie'yi kabul etmiyorum) göremeden Freddie gitti ya artık insanlar ölmeden olabildiğince izlemek, dinlemek istiyorum
Tabi abi tarih netleşsin bakarız
Tamamİstediğin bir şey olursa söylersin bir tarih netleşsinde Şimdiden verilmiş 1 katana siparişi var Kendimede 1 tane daha alacağım oh mis.Ama önceliğimiz Iron Maiden
yanlış zamanda dogmusum la pixies, pink floyd, queen, scorpions un gençliğine denk gelemedim
- - - Eklendi - - -
ve daha bi çoğu ...
Tabi abi tarih netleşsin bakarızKatana mı Ne kadar o Iron Maiden geliyor aynen ilk oo
Bende 2 sene sonra Türkiye turu yapıcam ama Japonya turu mu yapsam acaba
AynenScorpions'u son turnelerinde gördüm en azından.Yaşlı falan farketmez gördüm.Keşke gençken görseydim orası ayrı tabi
- - - Eklendi - - -
Daha önce gittiğimde 300 liraya denk geliyordu orjinalleri yaklaşık olarak.Tabi bu fiyat tahmin edebieceğinden daha yukarı çıkabiliyor alacağın şeye göre.Parayla satılamayanları falan varPek değişmemiştir sanırım.Şu oyuncak anime katanaları falan hep çinden geliyor o yüzden Japonya'da pek ucuz değil 2. el dükkanlarında 100-150 liraya görmüştüm bir kaç tane ama Figür falan kıyamet gibi zaten
Bende 2 sene sonra Türkiye turu yapıcam ama Japonya turu mu yapsam acabaAlıcan eline katanayı elma soymaya başlıyacan
AynenScorpions'u son turnelerinde gördüm en azından.Yaşlı falan farketmez gördüm.Keşke gençken görseydim orası ayrı tabi
- - - Eklendi - - -
Daha önce gittiğimde 300 liraya denk geliyordu orjinalleri yaklaşık olarak.Tabi bu fiyat tahmin edebieceğinden daha yukarı çıkabiliyor alacağın şeye göre.Parayla satılamayanları falan varPek değişmemiştir sanırım.Şu oyuncak anime katanaları falan hep çinden geliyor o yüzden Japonya'da pek ucuz değil 2. el dükkanlarında 100-150 liraya görmüştüm bir kaç tane ama Figür falan kıyamet gibi zaten
Fenerbahçe maçına gitmiştim (tarih hatırlamıyorum tam olarak) dayı geçiyor cihazdan ötüyor,cebindeki bozuk paraları çıkarıyor bir daha öttü,kemeri çıkarın dedi adam dayı diyor olmaz don yok
Zaten bir süre sonra o hale geliyorAlıyorsun evinde duruyor kılıfında her gün görünce bi mutlu oluyorsun falan daha sonra evine gelen bir arkadaşın, bir misafir o çok boş duruyor niye aldın onu boşa para diyor, karpuzu onunla kesmek için (aklınca keskinliğini ölçecek) ısrar ediyor.
Deneyimlerle kanıtlanmış bir olaydır buNeyse Iron Maiden'e geri dönelim biz konu çok saptı
Nasıl yani24 ülke yerine 1 ülke mi? cikdemir yollarının bi seyi var cok uygun fiyata trenle 24 ülke dolasiyosun iron maiden olmazsa ona gitcem abimle
24 ülke yerine 1 ülke mi? cikdemir yollarının bi seyi var cok uygun fiyata trenle 24 ülke dolasiyosun iron maiden olmazsa ona gitcem abimle
Fenerbahçe maçına gitmiştim (tarih hatırlamıyorum tam olarak) dayı geçiyor cihazdan ötüyor,cebindeki bozuk paraları çıkarıyor bir daha öttü,kemeri çıkarın dedi adam dayı diyor olmaz don yokPolisler güldü felan tabi polis dayının üstünü aradı dedi dede sırtındaki ne oda dedi yok birşey orda.Polisler bi çıkardı 45 cm katana.Soruyor polis dayıya napcaktın onla diye.Dayıda dedi e elma yemıyah mı
Abi o katana ne oldu keskin miymiş
Kestirseydin bi taraflarını hava atarken keseydi
Avrupa turu olanından mı ? Ona 3 sene önce gittiğimden bu sene gerek duymadımBenim gibilere Japonya daha ilgi çekici geliyor sanırsam.Daha çok beğenmiştim Japonya'yı o tura kıyasla.Hadi hayırlısı inşallah bu sene bi problem çıkmaz benim seyahatte.
- - - Eklendi - - -
Ahahaha Türkiye'de beklerim vallaÇok keskin onu zaten biliyorumda delimiyim ben kestirtmedim karpuzu
Fenerbahçe maçına gitmiştim (tarih hatırlamıyorum tam olarak) dayı geçiyor cihazdan ötüyor,cebindeki bozuk paraları çıkarıyor bir daha öttü,kemeri çıkarın dedi adam dayı diyor olmaz don yokPolisler güldü felan tabi polis dayının üstünü aradı dedi dede sırtındaki ne oda dedi yok birşey orda.Polisler bi çıkardı 45 cm katana.Soruyor polis dayıya napcaktın onla diye.Dayıda dedi e elma yemıyah mı
Abi o katana ne oldu keskin miymiş
Tamam senin cevabından sonra Iron Maiden'da kalalım
- - - Eklendi - - -
Nasıl yani
Avrupa turu olanından mı ? Ona 3 sene önce gittiğimden bu sene gerek duymadımBenim gibilere Japonya daha ilgi çekici geliyor sanırsam.Daha çok beğenmiştim Japonya'yı o tura kıyasla.Hadi hayırlısı inşallah bu sene bi problem çıkmaz benim seyahatte.
- - - Eklendi - - -
Ahahaha Türkiye'de beklerim vallaÇok keskin onu zaten biliyorumda delimiyim ben kestirtmedim karpuzu
aynen 30 gun 24 ülke cantayla dolasiyosun kişi basi 2.000 3.000 tl arasiİngiltere fransa İspanya rusya ... sen dusun gerisini
- - - Eklendi - - -
umarım cikmaz
- - - Eklendi - - -
bi yikanma problem gibi geldi bana
Gençlik otobüsü degil mi o yaaynen 30 gun 24 ülke cantayla dolasiyosun kişi basi 2.000 3.000 tl arasiİngiltere fransa İspanya rusya ... sen dusun gerisini
- - - Eklendi - - -
umarım cikmaz
- - - Eklendi - - -
bi yikanma problem gibi geldi bana
Abi bi baksana
O tur zevkli oluyor aynı turdan bahsediyormuşuzYanında kafa dengi birisi olsun yeter.Konu nerden nereye geldi ya hadi hadi özümüze dönüyoruz ;
harbi gorcez la inanamıyorum
Ben bi önceki gelişlerinde de (19.06.2011) görmüştüm ben ama bir daha göreceğim için heyecanlıyım
ben hic görmedim sen dusun heyecanimi
Temmuza kadar beklemek var birde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?