Haydar
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
İran'ı Kendi Nükleer Silahınla vs.vs Silahlarınla Vuracaksın, Niye Ondada Nükleer Silah Var Diye, Be Beyinsiz Sendede Var Nükleer Ondada Var... sen Kendini Ne Sanıyon?... Töbe Haşaa!
Neyse, Al Birini Vur Ötekisine...
iranda demokrasi yok bugün halen 1400 yıl öncesi olan insanlık dışı geleneği şeriat kanunu ile yönetilen ve savaş nidaları atan bir ülkenin eline nüklüer silah verilmez yarın birgün türkiyeyede posta koyduğunda görürsün ben abdyi sevmem ama Abd iran türkiyeye tehdit diyorsa tehdittir
iranda demokrasi yok bugün halen 1400 yıl öncesi olan insanlık dışı geleneği şeriat kanunu ile yönetilen ve savaş nidaları atan bir ülkenin eline nüklüer silah verilmez yarın birgün türkiyeyede posta koyduğunda görürsün ben abdyi sevmem ama Abd iran türkiyeye tehdit diyorsa tehdittir
Seriat kurani kerimin emirleridir.
Israil 3000 yillik musevi seriati ile yonetiliyor.
Seriata hukukcularin bakis acisi soyledir cezalarinin caydiriciligi yuksek ve ceza verilmesi en zor hukuk sistemidir. Hirsizlarin ve tecavuzculerin korkulu ruyasidir. Cunku oyle bir sistemde pis insanlar barinamazlar.
Mantigin Yil hesabiyla calisiyorsa demokrasinin kokeni eski yunanlilara dayanir. Yani demokrasi daha ilkel sayilmali bu hesapla.
demokrasi aptallar rejimidir
Şeriat o kadar iyi değil. Laik değil. Aynı ülkede farklı dinden insanın yaşama standardı demokrasiye oranla düşüyor.
Ben şahsen dine bağlı bir devlet yönetimini sağlıklı bulmuyorum. Müslümanım ancak bulmuyorum. Yahudilerin yaptığı da hoş değil, onların gücü ve imkanı fazla.
bunu ben değil platon söylüyür...
aynen herkese çok kötü birşeymiş gibi gösterdiler
- - - Eklendi - - -
o kadar da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?