kardeşim çok sağol. eline sağlık. gerçi çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum. yaklaşık üç saattir indirmeye çalışıyorum. az kaldı çok ağır iniyor. umarım 5800 da çalışır.
kardeş. sadece audio olmayan paketi indirdim 20 mb civarıydı. hafızaya atıyorum 280 mb gerekli diyo. özelliklere tıklıyorum 20 mb diyor:S. Hafizada 240 mb boş yer var. Napacagım ben birşey anlamadım. 20 mb den 250 mb nasıl oluyor.
kardeşim çok sağol. eline sağlık. gerçi çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum. yaklaşık üç saattir indirmeye çalışıyorum. az kaldı çok ağır iniyor. umarım 5800 da çalışır.
rar ilk mesajda yazıyordu ama yine tekrar yazalım
RAR KODU :malibo
teklink rar kodu: Malibo
yukardakileri girmene rağmen açılmıyorsa indirdiğin dosya inerken bozulmuştur tekrar indirmelisin.
Arkadaşlar az önce dosyayı yüklediğim linkleri kontrol ettim linklerin tamamı çalışıyor.Ve bu esnada gördümki tamamı tek link olarak yüklenen dosya 40.000 defa indirilmiş.Sevindim demekki 40.000 kişinin duasını almışız çok güzel birşey bu inşallah bi 40.000 daha dua alırız.Ayrıca program android markette 12 tl bence almanızda fayda var.
Muhtemelen iquran.apk dosyaını kurmadan kopyala yapıştır yapmışın.Eğer öyle ise uygulamayı kur sorunsuz çalışır. Yada kurulumdan sonra hafıza kartında klasör oluşmadan kopyalamışsın ki oda sorun olmaz.Ses dosyalarına gelince zaten eğer teklink olanı indirmişsen ses dosyaları zaten içinde tekrardan kopyalamaana gerek yok eğer önce sadece programı sonrada ses dosyalarını indirmişsen o zaman hafıza kartı içinde bulunan iquran klasörü içindeki audio klaörüne kopyalayacaksın.