$u sıraLarDa nokia En yeNi kozuNu oynadI(N9) aMa iPhone'u qeceR m! sizCe

iPhone Türkiye'de pahalı olabilir ama onun dışında hiç bi şekilde laf atamazsın. O fiyatı hak etmiyor ama piyasanın en iyisi.Bence Iphone 4S in tek özelliği Apple markası
Yani arada 600 tl fark var ?
Burdan ne demek istediğimi anlarsın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iPhone Türkiye'de pahalı olabilir ama onun dışında hiç bi şekilde laf atamazsın. O fiyatı hak etmiyor ama piyasanın en iyisi.![]()

bu siteye girin ve sağa bakın bu test sitesi komple grafik işlemcisini , işlemciyi cihazı komple teste sokan ve sonuçları bildiren bir site bakalım 4s in sonuçlarına birde diğer cihazlara.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
açık ara 4 s diyorum symbian diye bisey kaldimi be hangi devirdenuasiyoruz...

Burada apple Os yi övenler neden Pc de microsoft Sistemi kullanıyor acıklayabilirmi apple nin mac lion 'u kullansanıza
Bundan ziyade Microsoft lumia serisi icin 60.000 tane uygulama destegi sundu ücretsiz iphonede bunlar nerede Fark bu işte
her halukarda size girdiriyorlar
Söyle bana kaç tane isletim sistemini orjinal Windows aldın?İphoneda ne kadar ücretsiz uygulama var biliyormusun sen??Ha ayrıca zaten iphonedaki uygulamaları görsen senin bile bedava olan uygulamaya para verme isteğin gelir.Pc mevzusuna gelinceee.Oncelikle soyliyim ki bak Apple öyle bir seviyeye gelmiş ki onun telefonuyla bilgisayarı kiyaslayabiliyorsun.Sonra kurufasülye pilavla;simit çayla iyi gider.Ha sen kurufasülye ile simit yersen diyecek sözüm yok