Telefon Tavsiyesi iPone 4S mi N9 mu (zenqinLeR içiN tabİİ :D)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deccal12

deccal12

Üye
Burada apple Os yi övenler neden Pc de microsoft Sistemi kullanıyor acıklayabilirmi apple nin mac lion 'u kullansanıza
Bundan ziyade Microsoft lumia serisi icin 60.000 tane uygulama destegi sundu ücretsiz iphonede bunlar nerede Fark bu işte
her halukarda size girdiriyorlar

MertcaN9

MertcaN9

Üye
$u sıraLarDa nokia En yeNi kozuNu oynadI(N9) aMa iPhone'u qeceR m! sizCe

ya gerçekten belirtmeden edemiyecem cidden direk ban sebebi bu yazı ya. gerçekten rezillik arkadaşım kendimiz olalım özenti olmayalım. arkasından gittiğimiz kişinin kaldırdığı tozu gün gelip yutmayalım. türkçe turchleşmesin yani bunu artık herkes söylüyor duyarlı olan sizde duyarlı olun yoksa savunduğunuz değerler gün gelecek elinizden kaybolacak. bu klavye başında küçük bir detay belki ama türkçemize empoze edilen türkçemizin yapısını kimyasını değiştren her kelime bizi değerlerimizden uzaklaştırıyor haberimiz yok:nono:

aosman61

aosman61

Üye
nokia windows mobile işletim sistemli cep telefonu üretmeden kimseye kafa tutamaz tabikide iphone4

kmesne

kmesne

Üye
Bence Iphone 4S in tek özelliği Apple markası

Yani arada 600 tl fark var ?

Burdan ne demek istediğimi anlarsın

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bence Iphone 4S in tek özelliği Apple markası

Yani arada 600 tl fark var ?

Burdan ne demek istediğimi anlarsın

iPhone Türkiye'de pahalı olabilir ama onun dışında hiç bi şekilde laf atamazsın. O fiyatı hak etmiyor ama piyasanın en iyisi. :oke:

yutkun

yutkun

Üye
bence ipone am çok çafçaf lı

kmesne

kmesne

Üye
iPhone Türkiye'de pahalı olabilir ama onun dışında hiç bi şekilde laf atamazsın. O fiyatı hak etmiyor ama piyasanın en iyisi. :oke:

Herşekilde düşünmek lazım ama

Ve verdiğim linke bkarsan her şekilde ayrıntıları yazılmış

N9 un Iphone dan az bir özelliğini görüyormusun

İşletim sistemi olarak Lİnuk ve INtel olarak kullanılmış

Telefon şu an çok yeni oyüzden pek bir uygulama internete düşmedi ama store da var baya zaten 1.5 milyar telefona veriyorsan store den indir işlemini kardeşim :)

key43

key43

Üye
Nokia N9 :oke:

franzliszt

franzliszt

Üye
bu siteye girin ve sağa bakın bu test sitesi komple grafik işlemcisini , işlemciyi cihazı komple teste sokan ve sonuçları bildiren bir site bakalım 4s in sonuçlarına birde diğer cihazlara.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu siteye girin ve sağa bakın bu test sitesi komple grafik işlemcisini , işlemciyi cihazı komple teste sokan ve sonuçları bildiren bir site bakalım 4s in sonuçlarına birde diğer cihazlara.

iPad2 ve ip4S açık ara önce

fvb

Üye
açık ara 4 s diyorum symbian diye bisey kaldimi be hangi devirdenuasiyoruz...

windows96

windows96

Üye
açık ara 4 s diyorum symbian diye bisey kaldimi be hangi devirdenuasiyoruz...

dostum yerinde olsam forumu terk ederim.Neden dersen n9 da symbian yok , ios gibi sağlam olan MeeGo işletimi var :oke:

zurna11

Üye
taßiqhidhé iphh0Né qhaNqha

cr55

Üye
İphone4s'i Nokia düşük donanımlı telleri ile kıyaslanlarve ve hala nokia kullanan kaldımı :))))))).

Şuan Dünyanın İşlemcisi en hızlı teli Samsung Galaxy Nexsus Grafik işlemcisi ise en kuvvetli telide iphone4s tir.

Favorim Samsung Galaxy S2 teknoloji harikası.

Consul9

Consul9

Üye
Burada apple Os yi övenler neden Pc de microsoft Sistemi kullanıyor acıklayabilirmi apple nin mac lion 'u kullansanıza
Bundan ziyade Microsoft lumia serisi icin 60.000 tane uygulama destegi sundu ücretsiz iphonede bunlar nerede Fark bu işte
her halukarda size girdiriyorlar

He yaa zaten windowsta hiçbir uygulamadan para almayacak ha :zuhaha:Söyle bana kaç tane isletim sistemini orjinal Windows aldın?İphoneda ne kadar ücretsiz uygulama var biliyormusun sen??Ha ayrıca zaten iphonedaki uygulamaları görsen senin bile bedava olan uygulamaya para verme isteğin gelir.Pc mevzusuna gelinceee.Oncelikle soyliyim ki bak Apple öyle bir seviyeye gelmiş ki onun telefonuyla bilgisayarı kiyaslayabiliyorsun.Sonra kurufasülye pilavla;simit çayla iyi gider.Ha sen kurufasülye ile simit yersen diyecek sözüm yok :ehe

capadent

Üye
en iyisi n 82 dermişim.neden?çünkü çakması olmayan yegane telefon.diğerlerinin hepsinin çakması var.n 82 koyarsan masaya kimse çakma gözüyle bakamaz.iphone4 ün 350 tlye bir sahtesini yapmışlar inceledim hayatta ayırt edemezsin.alırsın 350 kağada hava atarsın:bunu yapan dolu.(yazdığımı çok ciddiye almayın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt