ıpone 2g , ıphone 3g , ıphone 3gs arasında ne fark var bilen varmı?*?****

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DERBEDER-34-

Üye
    Konu Sahibi
ıpone 2g , ıphone 3g , ıphone 3gs arasında ne fark var bilen varmı?*?****
Arkadaşlar dün bir iş için kadıköye gitmiştim .malum telefonda bakıyorum n96 alıcam inş.. Neyse methinide duyduğum kadıköyde işimi bitirdikten sonra telefonculara bakıyordum, (merak edenler için fb stadından yokuşu çıkın osmanağa cad.orası ve bahariye caddesiçok ünlüdür) aradığımdan çok çok fazlasını ve her modeli sayı olarakta çok buldum fiyatlarıda fena değildi(2.el n96 600-700 tl arası tam kutulu falan) birden ilgimi ıponelar çekti dedim birinin 2 eli 500 lira diğerinin 900 başka biri -ki en son baktığım 3g s modeliymiş 1100 tldi. Fark nedir diye sordum video çekiyor bide bi kaç şey daha saydı (wireless hızlı falan)... Ama tasarımı aynıydı yani pek bi fark yok aslında kasalarında.. Peki gerçek fark ney aralarında mesela 2g alsam 3g veya 3g s de yaptıklarımı yapamazmıyım ?????

rafi1994

rafi1994

Üye
valla ben bilmem ama iphone kullanmak ayrıcalık edğil okadar paranın üstüne 1 bardak su içmek demektir tabii bu ben,im kendi yorumum

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Video çekme özelliği mms e posta filan aralarındaki fark

kerem05

Üye
selam öncelikle iphone kullanmak bana göre bir ayrıcalık gerçektende daha önce kullanmakta önyargılı oldugum bir cihazda iphone ama tesadüf bir 3g 16gb aldım kendıme herşeyi ile mükemmel bir cihaz eksikleri yok degıl ama bir kullanan kolay kolay başka cihaz düşünemez.. Bunun dısında 2g, 3g ve 3gs lere göre işlemcisi daha düşük ayrıca internet yönünden baya yavaşş onun dısında programsal farklar var onlar giderilebilir..

bycengiz

bycengiz

Üye
Ben kendim eskiden Nokia N86 8Mp-16Gb kullanıyordum iphone almak geldi içimden aldım iphone 3Gs 8Gb tek kelimeyle mükemmel arkadaşımda Normal İphone 3G var mesela mesaj yazarken 3G ile yana yatırınca ekran dönerken takılarak yani kasarak dönüyor ama 3Gs çatır çatır mis gibi takılmıyor video çekiyor kamerası daha iyi alcaksan 3Gs al derim ben zaten iphone 4 çıktı 4 odun gibi birşey almaya değmez her ne kadar özellikleri olsa bile ODUN sonuçta maçlarda hakemlerin kafasına atmak için alcaksan 4 al derim ben :D

enescebeci

enescebeci

Üye
saolun

alikucuk

Üye
En kral telefon n900 maemo 5

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Video çekme özelliği farklı

buket2

buket2

Üye
evet farklı özellikleri var... mesela 3g de kamerası pek ıyı değil ayrıca en en eksık yönü kamera bakımından zoom desteği yok mesela... onun haricinde video kayıt yapmıyor... ee bunlar en basit tlf da varken 3g de olmaması tuhaf..

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Kamera ekran dalgaları falan:d::oke:

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*

ganster86

Üye
3g de opengl 1.1 var ama 3gs de opengl 2.0 vardır
bu demek oluyor son cıkan yeni oyunları 3g calıştırmaz(belki calıstırır ama cok fazla kasar) ama 3gs rahat rahat kasmadan akıcı bir şekilde calıstırır
ayrıca 3g de ram 128mb
3gs de bu 256mb dır.
3g nin işlemci hızı 412mhz 3gs de ise 600mhz
3g de ios 4 yok bildiğim kadarıyla
3gs iso 4 destekliyor .
3g nin kamerası 2 heralde
3gs nin 3.15mpx olması lazım.
video kayıt zoom falan filan işte.
3gs nin s anlamı 3g den dahaz hızlı olmasıdır.
kısaca 3gs nin 3g den farkı coktur.
görünüşte pek anlayamassın
ama ikisini kullandıkça anlarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt