4 grafik performansı açısından çok geride hill climb bile tam akıcı değildi sanki asphalt kasıyo detay yok gibi bişey kısmışlar yine de kasıyo alınmaz tek çekirdekli işlemci 256mb ram 3gs gpusu alınmaması gerektiğini ortaya koyar zatenneden 4 değil anlatsana biraz
4 grafik performansı açısından çok geride hill climb bile tam akıcı değildi sanki asphalt kasıyo detay yok gibi bişey kısmışlar yine de kasıyo alınmaz tek çekirdekli işlemci 256mb ram 3gs gpusu alınmaması gerektiğini ortaya koyar zaten

16gb gayet ucuz 32nin de pek farkı yoktu sanırsam ıpod touch 5 donıanımı ise a5 çip 512 ram sgx 543mp2 gpu olması lazım 4inç ekran 4sten bir tık geride oda 200mhz işlemcisi düşük ondan kesinlikle 5 al çok ince çok kibarvatanda 16lıkların fiyat farkı 13tl ipod 4 alırsan geçmiş olsun
4 üçyıl öncede kaldı kamerasının olmadığını bilmiyordum yine de 32lik 5 al bence bütçen yatiyorsa16gb a kamera koymamışlar kötü olmuş
yok 5. nesil 16 nın kamerası yok olsa onu alcaktım 32 alırım artık alabilirsem duruma göre değişir4 üçyıl öncede kaldı kamerasının olmadığını bilmiyordum yine de 32lik 5 al bence bütçen yatiyorsa