Ipoda Nasıl Video Yüklenir

Sponsorlu Bağlantılar

batuhan90

Üye
lan geri zekalı rasmus ipod quick time playeri destekliyo hayvan mp 4 e çevirirsen tabii çalışmaz git adam gibi türkçe bi converter bul ona ya ipod kısmını yada quick time playeri işaretlede dönüştür gerzek

eddanur

Üye
ya arkadslar bende ipod classic 80 cb var ıtunesı ındırdım ve ordan müzik ve foto yukledm ama oyun ve vıdeo yukleyemıorm yardımcı olurmusunuz lütfenn!!!:(

kükreyen aslan

Üye
arkadaşlar ben ipot nano 8gb ye video yükledim çokda güzel gösteriyorinternetten:AML CONVERTER DİE BİR PROGRAM İNDİRİYOR VİDEONUN FORMATINI MP4E ÇEVİRİP İTUNSTEN YÜKLÜYORUZ

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Amv ye çevirip atarsan olur

novitec

novitec

Üye
bn dahil herkes çok arıyo bu video işini araştırdım buldum FLV to AVI MPEG WMV 3GP MP4 iPod Converter şunu yükledikten sonra elinde olan dosyayı programdan ipod uzantısına çevire ayarlayıp çeviriyosun sonra onu İTunes e atıyosun ondan sonra itunesden ipod a sürükleyerek bırakabilirsin yalnız bn daa 1 tane yükledim çökme fln oluomuş dienler war fzla yükleme iistersen :)

--------------- Ekleme ---------------

:hmmmbu arada benimki 2. nesil nano 4gb seninkiyle aynıdır umarım belirtilmemiş galiba....

ozbrk

ozbrk

Üye
Arkadaşlar bende i pod touch var i tunese atıyorum vidoyu ama listelerde görünmüyor format mp4 ama yok gözkmüyor bunu nasıl halledebilirim

qqbbqq

Üye
Bende mp5 war onada wideo filan yüklemek için İpodla aynı işlem mi uygulanıcak?

cezanarya

Üye
yaaaaaaaa bir allahin kulu yardim bu arkadaslara benim de ipodum video oynatmiyor

dinci29

Üye
Bende emp/300 var.Atamıyorum Video nasıl yükleniyor o amw bilgisayara lütfen yardım plsßßßsssss

ozbrk

ozbrk

Üye
Aslında iPodlara özel bölüm açılması lazım forumda çünkü iPod ve iPhone sadec birer mp3 player değil bambaşka cihazlar

can_melikoglu

Üye
arkadaşlar bende pranha markalı ipotum var. aldığımda video vardı. ben yanlışlıkla sildim. ben tekrar video eklemek istriyorum.önce ipot converter adlı programı indirdim. videoyu mp4 ayarında yaptım o programda.sonra itunes diye program indir dediler. yani anliçağınız kafam cok karıştı. bana biri yardımcı olabilirmi?

enky57

Üye
selam video itunes te görünüyor fakat ıpod uma atmıyor nasıl halledebilirim? teşekkürler şimdiden:hmmm
bu arada ıpod nano 5. nesil

Takipçi Satın Al

Üst Alt