Ipod Ve Doğubankla Alakalı...

Sponsorlu Bağlantılar

ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
    Konu Sahibi
Ipod Ve Doğubankla Alakalı...
(topici nerede açacağımı bilemedim. Bende burada açtım)
Abiler, kardeşler doğubank'a sık gideniniz varsa bir ricam olacak. Doğubankta 30gb'lık ipod video ne kadarmış sorarsanız çok büyük hayır duaları alırsınız. Benim gidip sorup evime dönmem demek 3 saat demek. Yakınında oturanlardan ricam bu. Ya da fiyatının yaklaşık bilen varsa o da çok makbule geçer. Kadıköyde sordum. Orjinali 700ytl dediler. Spotu da olsa olsa doğubankta olur.

2. olarakta alakasız birşey soracağım. Bu alet hangi video uzantılarını gösteriyor?
Son olarakta ipod sizce nası bi alet. Görüşlerinizi de bekliorum. Ona göre inşallah yakın bir zamanda almak istiyorum. (telefon sevdasından vazgeçtim. w800: 512mb, ipod:30gb+tv'ye bağlanıp videoları tvden izleyebilioz )
 


RockFord Fosgate

Üye
waiia 630-650 cıvarı gıttıgıdıyorda
 

ardaca

Üye
bi alışveriş sitesinde 60 gb ipod videoyu 550 milyona(hemen al fiyatı) sattığını gördüm. amerikadan almış biraz çizikli ama çok belli olmuyo diyodu. ikinci el düşünürsen link vereyim!
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
30 gb olanı genpatechte 560 ytl:.
 

hzrcn

Üye
wan hoijdonk un dediği makul bence..
 
erdemefe

erdemefe

Üye
bence iyi bi alet değil dosya atarken yazılım yüklemen gerekiyor taşınabilir olmasının anlamı olmuyor bi de cd taşıman gerekiyor bide çok pahalı sırf adının apple olması 200 ytl bence
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bende ipodların o özelliğini sevmiyorum..
 
ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
    Konu Sahibi
Hepiniz sağolun dostlar. Yılbaşından sora bakıcam artık. Gittigidiyordan falan ya da van'ın dediği yerden alırım...
ipod'u seçmemin nedeni video oynatması ve TV'ye bağlanması. Ayrıca birçok aksesuarı çıkıyor. Gerçi biraz pahalı oluyorlar... Örnek 2+1 hoperlor seti 779ytl'ydi bi yerde
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bende ipod alacaktım gerek ses kalitesi gerek yazılım sorunundan dolayı.. Creative muvo2 aldım 4 Gb'lık..

Orta halli bi cihaz..

Bende ipod alacaktım gerek ses kalitesi gerek yazılım sorunundan dolayı.. Creative muvo2 aldım 4 Gb'lık..

Orta halli bi cihaz..
 

kond

Üye
yaben bitane 20 gb bulmuştum 400 ytl cıvarı ıdı ıkıncı eel de kovalaıstersen tabı ıkıncı el alıp kullanıyorsan
 

ledzeppelin

Üye
şimdi apple ürünlerinin pahalı olması konusunda...apple ile alakalı bir durum veya satış stratejisi değil bu olay.bunu ülkemiz bize bilerek yapıyor..
örneğin iPod 30gb şu anda amerikada 299dolar..tamam güzel öyle bir alet için verilebilir bir para..bunlar türkiyeye gelmeden önce fransaya geliyorlar ve euro ya dönüşüyorlar..ona da eyvallah..türkiyeye girebilmesi için devlete ötv vermesi kdv vermesi ve zaten verdiği ötv nin kdv sini vermesi gerekiyor..gerisini siz düşünün...aldığımız her ithal üründe bu durum aynı..yani yüzde yüze yakın bir miktar biniyo üzerine..havadan..
ve 2. el alacaksanız kesinlikle açıktan almayın..apple onları özel olarak satıyor.refubrished die..önce kullanıcılardan satın alıyo veya değişim kampanyaarıyla elde edio sonra bozuk yerlerini çiziklerini felan düzeltio ve geri satıo...apple.com.tr den daha detaylı bilgi alabilirsiniz..fiyatlarıda bayaa ucuz oluo,tabi bide garantili oluyorlar:):)
 
OMG LOL!

OMG LOL!

Üye
ipodu ne yapcan mp4 oynatan sony playerler warken onlarda mp3 calar
 


Üst Alt