İpod touch'u sattım ipodun yerini tutabilecek güçlü 800 liraya kadar androidli bir cep istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bebeaw

bebeaw

Üye
    Konu Sahibi
İpod touch'u sattım ipodun yerini tutabilecek güçlü 800 liraya kadar androidli bir cep istiyorum
İpod touch'u sattım oyun konusunda onun yerini tutabilecek androidli ve aynı zamanda kaliteli kameraya sahip bir telefon arıyorum,400-800 tl arası ,sizce ne almalıyım :D

'Patron

'Patron

Üye
galaxy ace . yada xperia x10. belki galaxy s

harun22

harun22

Üye
Xperia x10

hamit45500

hamit45500

Üye
xperia x10

McCeNe

Üye
lg optimus black tavsiye ederim. 5mp kamerası var ve hd kamera kaydı yapabiliyor. aynı zamanda 2mp ön kamerası var. android 2.2 froyo işletim sistemi ve 1ghz işlemcisi var smartphone hızı gayet iyi. nova display ekran teknolojisi kullanıyor, parlaklık süper. dokunmatik hassasiyeti on numara ve ekran büyüklüğü oyunlar için ideal. tasarımı çok şık. oyun ve uygulamalar google market'te bolca mevcut. fiyatı 900 tl civarında bence bu fiyata alınabilecek en iyi smartphone. bütçeyi biraz daha arttırarak alabilirsin bence. ben kullanıyorum çok memnunum.

fireman87

fireman87

Üye
Optimus black alabilirsin,'ki o fiyata bulabiliceğin en iyi cihaz diyebilirim sana.. Şimdi android 2.2 froyo'dan 2.3'e güncelleştirmesi yapıldı.. Nova display ekran kalitesi var mesela o kadar parlakki güneşli günde gözünü alıyor.. Ön kamerasının 2mp olması.. 5121mb rame sahip. Tasarım olarakta aşık olabilirsin diyebiliceğim bi cihaz :oke:

bebeaw

bebeaw

Üye
    Konu Sahibi
Optimus black alabilirsin,'ki o fiyata bulabiliceğin en iyi cihaz diyebilirim sana.. Şimdi android 2.2 froyo'dan 2.3'e güncelleştirmesi yapıldı.. Nova display ekran kalitesi var mesela o kadar parlakki güneşli günde gözünü alıyor.. Ön kamerasının 2mp olması.. 5121mb rame sahip. Tasarım olarakta aşık olabilirsin diyebiliceğim bi cihaz :oke:
Ben bu optimus black'i nerden bulabilirim teknosada varmıdır ?

nsoftg

nsoftg

Üye
huawei ideos x5 fiyat performans.....

Captain

Üye
Xperia X10-8 mp kamera-HD video kaydı-2.3 gingerbread güncellemesi var-4 inc ekran-en önemlisi de Sony kalitesi :oke:

fireman87

fireman87

Üye
Ben bu optimus black'i nerden bulabilirim teknosada varmıdır ?

Teknosa'da mevcut diğer alışveriş merkezlerindede bulabilirsiniz rahatlıkla.. Ben gidip denedim teknosa'da sizede tavsiye ederim.. Dikkat tasarımına aşık olabilirsin.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
black'i bu kadar övdüler gidip bi de ben inceleyeyim. merak ettim :ehe

fireman87

fireman87

Üye
black'i bu kadar övdüler gidip bi de ben inceleyeyim. merak ettim :ehe

Aman dikkat etme sonra alırsın felan :P: Git hocam git bak tasarımına aşık olucaksın zaten ilk olarak sonra ekranının parlaklığına sonra ön kamerasına :ehe

Ocean258

Ocean258

Üye
lg optimus black.. suan kullanıyorum.. hıc bır eksıgını gormedım telefonun cok sukur.. verdıgım para sonuna kadar helal olsun.. tasarım,hız,ekran parlaklıgı ve kalıtesı,şarj suresi,wifi hızı bunlar ılk sayabıleceklerım walla.. hepsınden cok memnumum tavsıye ederım

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
lg optimus black tavsiye ederim. 5mp kamerası var ve hd kamera kaydı yapabiliyor. aynı zamanda 2mp ön kamerası var. android 2.2 froyo işletim sistemi ve 1ghz işlemcisi var smartphone hızı gayet iyi. nova display ekran teknolojisi kullanıyor, parlaklık süper. dokunmatik hassasiyeti on numara ve ekran büyüklüğü oyunlar için ideal. tasarımı çok şık. oyun ve uygulamalar google market'te bolca mevcut. fiyatı 900 tl civarında bence bu fiyata alınabilecek en iyi smartphone. bütçeyi biraz daha arttırarak alabilirsin bence. ben kullanıyorum çok memnunum.
bencede biraz arttır bütçeyi :oke:

bebeaw

bebeaw

Üye
    Konu Sahibi
huawei ideos x5 fiyat performans.....
ideos x5 'in kamerası ve dokunmatiği iyi değil daha önce huawei kullandım

----------Eklendi @ 20:58:39 ---------- Yazıldı @ 20:56:11 ----------

xperia x10 güzel fakat arkadaşımda var ;farklılık olsun isterim

harun22

harun22

Üye
Farklılığı boşver kendin kullanacaksın telefonu. Farlı olsun diye daha kötü bi telefon almak çok mantıksız olur. x10 gerçekten çok güzel bi telefon.

WarMaster666

WarMaster666

Üye
htc'lere de bakabilirsin ama diyorsanki htc almam sana sony ericsson x10 öneririm :oke: bende 1 aya kadar htc hd2 alacağım içine android yüklendiği takdirde piyasadaki en hızlı telefonlardan biri

bebeaw

bebeaw

Üye
    Konu Sahibi
x10 ile optimus black arasındaki farklar nedir? :hmmm

Kefelon

Üye
lg optimus black ama keşke ipodu satmayıp yanına küçük bi telefon alsaydın aynı hesaba gelirdi ama 2 cihaz taşırdın...

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
Huawei Ideos X5 f/p kralı KVK da 570 lira

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt