Ben bu optimus black'i nerden bulabilirim teknosada varmıdır ?Optimus black alabilirsin,'ki o fiyata bulabiliceğin en iyi cihaz diyebilirim sana.. Şimdi android 2.2 froyo'dan 2.3'e güncelleştirmesi yapıldı.. Nova display ekran kalitesi var mesela o kadar parlakki güneşli günde gözünü alıyor.. Ön kamerasının 2mp olması.. 5121mb rame sahip. Tasarım olarakta aşık olabilirsin diyebiliceğim bi cihaz![]()
Ben bu optimus black'i nerden bulabilirim teknosada varmıdır ?
black'i bu kadar övdüler gidip bi de ben inceleyeyim. merak ettim![]()
Git hocam git bak tasarımına aşık olucaksın zaten ilk olarak sonra ekranının parlaklığına sonra ön kamerasına 
bencede biraz arttır bütçeyilg optimus black tavsiye ederim. 5mp kamerası var ve hd kamera kaydı yapabiliyor. aynı zamanda 2mp ön kamerası var. android 2.2 froyo işletim sistemi ve 1ghz işlemcisi var smartphone hızı gayet iyi. nova display ekran teknolojisi kullanıyor, parlaklık süper. dokunmatik hassasiyeti on numara ve ekran büyüklüğü oyunlar için ideal. tasarımı çok şık. oyun ve uygulamalar google market'te bolca mevcut. fiyatı 900 tl civarında bence bu fiyata alınabilecek en iyi smartphone. bütçeyi biraz daha arttırarak alabilirsin bence. ben kullanıyorum çok memnunum.

ideos x5 'in kamerası ve dokunmatiği iyi değil daha önce huawei kullandımhuawei ideos x5 fiyat performans.....