Ipod Touch'da Wi-Fi \ Wireless

Sponsorlu Bağlantılar

mymoon

mymoon

Üye
    Konu Sahibi
Ipod Touch'da Wi-Fi \ Wireless
arkadaşlar ben itouch almayı düşünüorum.ama bi konuda yardıma ihtiyacım var.şimdi bu aletin Wi-Fi (802.11b/g) özellii var bildiiniz gbi.geçen gün biyerden şunu duydum.''wi-fi, wirelessin bi gelişmiş halidir o yüzdende touchda nete girebilmek için mekanda wireless olması yetersizdir, illaki wi-fi bağlantı olması gerekir.wi-fi olmayan yerde touchtan hiç bi türlü net bağlantısı yapılamaz'' bu dorumu?konuyla ilgili bilgisi olanlardan yardm bekliorum.tşşkrler şimdiden:oke:

mavi02

Üye
selam arakdaslar sizlerden yardımınızı bekliyorum ipod mp4 nasıl video yukleyebilirim sizden yardımınızı bekliyorum bu siteniz benim için süper

cony007

Üye
arkadaşım ikiside aynı şey

serdarkupe

Üye
Wireless lan Wlan hepsi aynı şey önemli olan b/g protokollerinin olması

JASON STATHAM

Üye
kardeş ben de ipod touch almayı düşünüyorum.Hatta bugün gördüm fiyatı 560 ytl'ye düşümüş(8gb).Çok şahane bir alet...
alacak olursanız 16 lık almayın ya 8 lik yada 32 lik alın çünkü 32 ile 16 arasında pek bi fark yok ama 8 ile 16 arasında bayaa bi fark var hal böyle olunca 16 lığa bunu verene kadar şu kadar daha ver 32 lik al diyor insan ama o da çok pahalı olur derseniz 8 lik öneririm bence en ideali

ayrıca w-lan wi-fi wireless hepsi aynı şey kardeşim önemli olan bg protokolünün olmasıdır arkadaşın belirttiği gibi sen kafan hiç takma herkez evdeki adsliyle bağlanabilir
havaalındaki adsllere bağlanabilir

Takipçi Satın Al

Üst Alt