iPod Touch'a Jailbreak yaptım. Fakat oyun yükleyemiyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

3Down

3Down

Üye
    Konu Sahibi
iPod Touch'a Jailbreak yaptım. Fakat oyun yükleyemiyorum...
Beyler jailbreak ok. cydia vs de çıktı o da tamam. fakat itunes'dan oyun atmaya çalıştığımda, uyumlu değil, hata vs uyarılar çıkıyor. Nasıl oyun veya uygulama yükleyebilirim. Şuan sadece Cydia'dan oyun yükleyebiliyorum PC den atamıyorum :(. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.:(

Evet öğrendim durumu. Şöyle oluyor. Önce Cydia'da kaynaklarımıza adresini ekliyoruz. Sonra MobileInstallation Patch adlı paketi indiriyoruz. Sonra da applestore hesabı açıp bir free uygulama indiriyoruz. Uygulamayı açıyoruz. İpod'u kapatıp açıyoruz. Buyrun size JailBreak'in tüm nimetleri :) . Oyun program vs elinizin altında...

• Beğen
Tepkiler: madalimert, zopkol ve dexter38

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
sana bıraz yardımcı olurum ama ipod da ne kadar işe yarar bilmem ama iphone 3g sorunsuz calışıyor
dediklerimi harfi ile yaparsan sorunun çözülür resimli anlatmak ısterım ama acelem varr
Cydia /Manage /Sources/
sağ uste Edit sonra Add
çıkan internet yoluna
yaz Add Source de
biraz bekle Manage de Entered By User kısmına monitör resmi içinde iphone olan iconu gelecektir
burasına dikkat ikona tıklayacaksın biraz bekleyceksin 10 saniye kadar programlar açılacak 5inci program
Installous adlı programıüzrenine tıkyıp indircaksin yukeme işi bitince telefonunun masa ustunde programı çalıştır
bu programin içinde binlarce pprogram oyun var istedigin ucretsiz indirip kurmana yarar indirdikten sonra downloads kısmından kurmayı unutma hadi kolayı gele

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
engini tamamlayayım dedikleri tamamı ile doğru bunların ardından applestore dan free bir uygulama yükle fazla değil 10 sn faln oyna sonra kapat diger oyunlarda açılacak.

3Down

3Down

Üye
    Konu Sahibi
Evet öğrendim durumu. Şöyle oluyor. Önce Cydia'da kaynaklarımıza adresini ekliyoruz. Sonra MobileInstallation Patch adlı paketi indiriyoruz. Sonra da applestore hesabı açıp bir free uygulama indiriyoruz. Uygulamayı açıyoruz. İpod'u kapatıp açıyoruz. Buyrun size JailBreak'in tüm nimetleri :) . Oyun program vs elinizin altında...

xxbuyamin

Üye
sana bıraz yardımcı olurum ama ipod da ne kadar işe yarar bilmem ama iphone 3g sorunsuz calışıyor
dediklerimi harfi ile yaparsan sorunun çözülür resimli anlatmak ısterım ama acelem varr
Cydia /Manage /Sources/
sağ uste Edit sonra Add
çıkan internet yoluna
yaz Add Source de
biraz bekle Manage de Entered By User kısmına monitör resmi içinde iphone olan iconu gelecektir
burasına dikkat ikona tıklayacaksın biraz bekleyceksin 10 saniye kadar programlar açılacak 5inci program
Installous adlı programıüzrenine tıkyıp indircaksin yukeme işi bitince telefonunun masa ustunde programı çalıştır
bu programin içinde binlarce pprogram oyun var istedigin ucretsiz indirip kurmana yarar indirdikten sonra downloads kısmından kurmayı unutma hadi kolayı gele

iii guzelde dedin kardesim ama bu iphone firmware 3.0'da olmuyo ki kac defa denedim olmuyooo

kemal_ergin1907

Üye
ya sabır dedıklerınızden hıcbırsey anlamıyorum allah askına bırı sunu acelesızce ve en ınce ayrıntısına kadar anlatabılırmı ıphone ılk defa elıme alıyorum bısey yukleyemeyıncede hıcbı anlamı olmuyo

ataberk_1980

ataberk_1980

Üye
hocam iphone 3.0 yüklettim 1.1.4 idi fakat şarz 3 4 saat anca gidiyor ne yapayım ne tavsiye edersin bide bu net tv falan indirdim fakat yükleme yapamıyorum

msametg

Üye
merhabalar, bende 1.nesil ipod touch var. 1.1.4 firmware yüklü. jailbreak yaptım. cydia yı açıyorum. içinde olan oyunları falan yükledim ama az oyun var. kaynak ekleyemiyorum. cydia yı açıyorum. manage diyorum. orda sanırım sources olması lazım ama bende yok. sanırım bendeki cydia nın sürümü farklı. cydia nın giriş sayfasında 'the sources editor hasn't been integrated yet' diye bi ibare var. ben başka oyunlar yüklemek istiyorum. bilgisayarımdan indirdiğim oyunlarda olabilir. ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun. bi sürü farklı şekilde jailbreak yapmayı denedim. bi türlü başaramadım. kaç gündür uğraşıyorum. uykusuz kaldım :) lütfen bi el atıverin

ef325

Üye
arkadaslar iphonumu pc ye taktım ve itunes ten restore yaptım tüm oyun müzik programlarım silindi deli oldm itunes kullanmasını bilmiyorum lütfen biri yardım etsin oyun nasıl indirebilirim karsiyaka93@ hotmail.com a mail atarsanız sevinirim

pipicik

Üye
dostum bu iphone.hk sourcesinde yok senin dediğin nasıl olcak şimdi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
source unu ekleyin hepsi var.

k0r4yerdm

Üye
cydia nerden bulabilirim nerden ipod toucha yükleyebilirim lütfen yardımmmm

aznevi

Üye
beyler benim bi sorunum var rıca etsem yardımcı olursanız cok sevincecem smdi ben ipod touch 3g 4.1 var ve cydia yı kurdum jailbreak yaptım hersey tamam ama pc ye indirdiğim oyunları nasıl ipod'n içine atacağıma dair hiçbirşey bilmiyoru rıca etesem yardımcı olurmusunz . Tesekkürler

Üst Alt