İpod Touch ve İphone Bluetooth GPS bağlantı programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

skylark

Üye
    Konu Sahibi
İpod Touch ve İphone Bluetooth GPS bağlantı programı
RoqyBT Bluetooth GPS Bağlantısı.
Sürüm: 0.9.4.2 .
Boyut: 144 KB.
Gerekli Firmware Sürümü: Fw 3.0 ve üstü

İndirme Linkleri:
-
Aşağıdaki siteden alıntıdır.

Bu programla İpod veya İphone'unuzla Harici Bluetooth GPS alıcılara bağlanarak Tüm navigasyon programlarının (Tomtom, İGO, Navigon, Magellan, Google Earth, Google maps.. Vs) keyfini çıkarabilirsiniz. *.deb dosyasıdır, kurduktan sonra lisans isteyecek lisans için herhangi 8 nurara (Örn.12345678) girdikten sonra ok deyin, programa döndüğünüzde lisans numarası kabul edilmiş olacaktır. Gözünüz yolda olsun...

roqyBT GPS: Desteklenen GPS alıcılar için linke bakınız.

GPS receiver alma serüvenim,
Bende İpod Touch 2G var. Teknolojiye meraklıyım, aldığım herşeyden maksimum performans alamak isterim. İpodu yeni aldığımda youtube da Jailbreak, ek özellikler falan araştırırken GPS modülü gördüm önce, bisiklet, yürüyüş falan merakım olduğu için çok cezbetti, araştırdım Türkiye de bulamadım. Onu ararken herifin birinin bluetooth GPS receiverla (Cep telefonları,PDA veya Laptoplar için olan) İpodu navigasyon cihazı olarak kullandığını youtubeda seyrettim. Araştırmayı bunun üzerine ilerlettim sonra RoqyBT programını keşfettim ve desteklediği GPS alıcılarını öğrendim. Baktım sahibinden.com veya gittigidiyorda cihazlar gps modülden daha ucuz ve bir çoğu var; Hemen RoqyBT programının ***** olanını aradım ve siteye verdiğim linkte buldum, yükledim ve oldu. (Olmayanlar belki cihazı restore etmeli) Sonra en uygun bulduğum "Globalsat" GPS receiverı aldım. Evde Önce GPS receiverı açtım, sonra roqybt yi çalıştırdım, GPS cihazı listede gördü, okey verdim. daha sonra Tomtom, İgo, magellan, navigon, google earth ve google maps de denedim hepsinde yerimi tam olarak gösterdi ve araçla yolda giderken yönlendirmeler de gayet başarılıydı. Durumdan gayet memnunum, 60 TL ile 600-700 TL lik GPS navigasyon cihazım var gibi. Ancak, bazen İpod GPS receiverı görmüyor. Bu durumda İpodu kapatıp açmak, GPS receiverı tanıtmak ve GPS programını açıp kullanılır hale getirmek gerekiyor. Böyle olunca 10-15 dk zaman harcanıyor, bu çok sinir bozucu bir durum. Sanırım Roqybt programının crackli olmasından kaynaklanıyor. Belki programa para verebilirim. Umarım yardımcı olmuşumdur.

• Beğen
Tepkiler: i.ozdogan
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağolasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt