iPod Touch Hakkinda...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
iPod Touch Hakkinda...
Beyler oyun ve internet icin iPod Touch almayi dusunuyorum. Merak ettigim konular sunlar:

1.si teknosada turuncu indirime ipod da dahil mi ?
2.si ipod ve iphone 4 arasinda oyun vb. konularda performans farki var mi ?
3.su ipoda jailbreak atiliyor mu ?
4.su iPod touchun farkli surumleri mevcut mu, mevcutsa surumlerin farkini soyleyebilir misiniz ?
5.si de iphonea cikan her uygulamayi touch da aciyor mu ?

Cok tesekkurler...

WebStyle

WebStyle

Üye
2.sorunun cevabı donanım olarak iphone 4 ile hemen hemen aynı özellikleri taşıyorlar.
3.soruna gelecek olursak bende ipod touch 4 kullanıyorum cihazım şu anda jb'li. Jb yapılabiliyor..
4.soru ise 2,3 ve 4 nesil olarak adlandırılıyor bildiği kadarı ile. en iyi donanıma sahip olan ipod touch 4
5.soru ise evt iphone'de çalışan uygulamalar ipod touchda da çalışıyor..

Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
Cok tesekkurler. Anladigim kadariyla 8 gb yetersiz kalirmis. 2. El 32 gb alsam sorun olusturur mu acaba. 2. El fiyatlari nelerdir ?

WebStyle

WebStyle

Üye
Cok tesekkurler. Anladigim kadariyla 8 gb yetersiz kalirmis. 2. El 32 gb alsam sorun olusturur mu acaba. 2. El fiyatlari nelerdir ?

Ben 2.el tavsiye etmem. Zaten satacak olan adam cihazda bir kusur görmüştür ki elinden hemen çıkartmak istiyordur. Bence sıfır almanızda büyük fayda var. Evet 8gb ne yazık ki yeterli değil. 3-4 kaliteli oyun ve uygulama yüklediğiniz takdirde 8gb doluyor. Çünkü 3gb kadar sistem dosyaları ve ipod'un kendi uygulamaları kullanıyor. Size 5gb kadar bir alan kalıyor. Bende 32gb kullanıyorum. Şu anda 5-6gb bir boş alanım kaldı. Ben 680 TL'ye sanalpazar.com üzerinden almıştım isterseniz sizde bir inceleyin derim. Ama dediğim gibi alacaksanız sıfır alın. Daha sonra başınız ağrımasın..

Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
Haklisiniz aslinda. Daha yeni 603 aldim o yuzden para sikintim var biraz. Max butcem 450-600. Emin olun su anda 50 lira fazlalik bile cok degerli benim icin. Bu fiyatlara da 8 gb var malesef. Telefonumdan memnunum ama keske boyle yapacagima e71e devam edip ipod touch 32 gb alsaydim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...