iPod Touch 4. Nesil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
iPod Touch 4. Nesil
Sizce nasıl bir telefon 500 veya 400 verıp almaya degermı yorumlarınızı beklıyorm apple sever olarak ıphonea param yetmıyor bu da arama ozellıgı dısında ıphona benzıyormus benm amacım ınternete gırmek guzel oyun uygulamalarda takılma ve muzık dınlemek sızce yeterlı olrumu ?

xxTitanyPro25xx

xxTitanyPro25xx

Üye
bu ios da işlemci ram felan yokmu kaç ghz cpu bu 512 lik ram olduğu kesin eğer cpu da kuvvetliyse git bitane al derim şık tam oyun oynamak için özellikle de müzik için tavsiye ederim :oke:

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
iphone 5 çıkacak e haliyle ipod da çıkacak.
3g gelmez ama donanım güçlenicek.Yani bekle

- - - Eklendi - - -

Edit: 4 alırsan 2 senelik bir ürün alıcaksin.Ben haziran da beklemeyi düşündüm sonra telefon bozulunca onun parası telefona gitti :D

Kerim.

Kerim.

Üye
alabilirsin bence:ok2:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Alabilirsin, sanırım Star II kullanıyorsun bu durumda çok da rahat edersin internetine de girersin oyununu da oynarsın uygulamalarda da rahatlıkla takılırsın.

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Star 2 'ye göre iPod Touch 4.Nesil Kat kat daha iyi yani gorusleriniz için teşekkür ederim varmı daha gorusu olan ?

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Benim görüşürüm var yazdım ama dinleyen olmadı.Sabırsız bir çocuksan sen bilirsin:hmmm

gabriel1994

gabriel1994

Üye
bende 4. nesil ipod touch var ve çok memnunum oyun ve programdan bol şey yok iosta ipod modern combat fallen nation i bile çok rahat kaldiriyor :)

fnldstntn

Üye
İlk olarak 4. nesil ipod iphone 4 ile aynı donanıma sahip yani uzun bir süre donanım yetersizliği yaşamazsı...Ayrıca 5. nesil ipod tuch ınçıkıp çıkmayacağı kesin değil çıksa bile bu yıl içinde değil en azından 2013 te...Apple ipod tuch satışarından memnun değil çıkarmama ihtimali var...800mhz tek çekirdekli işlemci 512 mb ram var bu günümüz android cihazlarına göre az görünebilir fakat iosta sorunsuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt