anılbaran
Üye
-
Konu Sahibi
-
tamam kardeşim beklicemkardeşim biri 550 TL diğeri 850 TL. Öğrenciyim dedin. Bence 550 vereceğine 300 daha biriktir 4 katı büyüklüğündeki hafızaya sahip olanından al. Aceleye gerek yok yani. Sonra için gider 32 lik almadım diye. Umarım memnun kalırsın. Ben de iki aya kadar alacağım. N8 telefonumun taksidi martta bitiyor. Hadi bakalım. Ben seni bilgilendiririm.
8 lik yeter bence ama oyun arşivi yapamassın
kardeşim ben de olsa sana satardım 500' e ama yok. Umarım kısa zamanda alırsın. Ben 32 lik alacağım karar verdim. Bakalım o paraya değecek mi?
arkadaşım brnde 8gb var bnde oyun biraz oyun için almıştım .Artık bu platform a o kadar güzel oyunlar çıkıyorki boyutları 2 gb buluyor böle oyunlarıda oynadım gerçekten keyif veriyor arkadaş haklı 8 gb yetmez sana kesinlikle 32 gb almalısın
ya abimde iphone 4 var . Ben yani 8 lik almayın diyonuz ama . Fiyatı pahalı ya 32 lik. Zaten muzik film 5800 da onlar yetiyor bana. Sırf oyun atacam ben . Yahu 32 lik ne zaman ucuzlar acaba ? Zaten param yok şuan benim deDostum iPod takı ses kalitesini 5800 da bulamassin su sn en iyi ses kalitesi veren cihaz Apple urunleridir bende 64 gb lik var ve 10000 e yakın müzik ve 10 tane film var retina ekran ile harika görüntü veriyor 3-5 tanede oyun var..
Ama sunu diyim her ne kadar iPhone 4 gibi deselerde iPhone 4 daha iyi donanım olarak sonuc olarak mesela infinity blade 2 yüklemelerde biraz kasıyor cihaz ateş gibi oluyor
Ama dersen ki illaha alicam almalısın ama 8 değil 32
iPhone 4 elime geçtiği için satmayı düşünüyorum 650 liradan malum sıfırları 2 katı fiyat Ankara elden ilgilenen varsa konuşalım.
ipod touch 4 .nesıl vamı sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?