Ipod Touch 4.nesil jailbreak yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
varhanoguz

varhanoguz

Üye
    Konu Sahibi
Ipod Touch 4.nesil jailbreak yardim
İyi günler tüm foruma öncelikle

ben yurtdışından Ipod touch 4G aldım ve şuan oyun uygulama vb yüklemek istiyorum acayip bir şekilde uygulama hastasıyımdır. İTunes store dan 1$ a program idire indire bu gidişle kendi fiyatını katlayacak şimdi ben bu sitede paylaşılan uygulama oyun vb. yüklemek istiyorum illa jailbreak yapmak zorunda mıyım ? yani bu uygulamaları Jailbreaksız yüklesem çalışmazmı tıpkı Iphone4 teki gibi Ipod ta da gereklimi eğer gerekliyse garanti kapsamı dışına çıkıcağı için bana cihaza hasar vermeden adım adım nasıl jailbreak yapılabileceğini gösteren (Win7) adım adım anlatan bir link verebilirmisiniz çok teşekkürler şimdiden :)

atakax

atakax

Üye
evet bu şekilde yapılıyor jailbreak ama garanti kapsamı dışına çıkarılmıyor aslında restore diyorsun tekrar garanti kapsamına giriyor tamamıyla çıkmıyor yani

varhanoguz

varhanoguz

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler :) birde update upgrate falan jailbreaktan sonra yapılıyor mu yoksa onlarında jailbreaklısı çıkıcak mı ?

atakax

atakax

Üye
Çok teşekkürler :) birde update upgrate falan jailbreaktan sonra yapılıyor mu yoksa onlarında jailbreaklısı çıkıcak mı ?

uptade yapıldımı jailbreak gider mesela şuan 4.3 güncellerseniz jailbreak yapamazsınız ios 4.2.1 e düşürmeniz gerekir veya 4.3 için jailbreak çıkmasını bekleyebilirsiniz

varhanoguz

varhanoguz

Üye
    Konu Sahibi
uptade yapıldımı jailbreak gider mesela şuan 4.3 güncellerseniz jailbreak yapamazsınız ios 4.2.1 e düşürmeniz gerekir veya 4.3 için jailbreak çıkmasını bekleyebilirsiniz

cok saolun bilgilendırdiginiz icin en iyisi jlbrk yapmak ve rahat rahat kullanmak upgrade de bekleriz acelesi yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt