ipod touch (4. Nesil) iphone 4 /4s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ipod touch (4. Nesil) iphone 4 /4s
selam arkadaşlar. Ya birileri bana dediki . İpod touch 4 . Nesil ile iphone 4 ün aynı oldugunu sadece telefon özelligi olmadıgını geri kalanı aynı dedi. İpod touch 4. Nesil olan bu oluyor http://www.hepsiburada.com/Liste/ipod-touch-4nesil-8gb-35-coklu-dokunmatik-ekran-wi-fi-bluetooth-mp3mp4-player-md057bta/productDetails.aspx?productId=bd56947&categoryId=9181 yani gerçekten bunun tek farkı telefon özelligi olmayışımı. Yani iphone 4 te yapabilicegimiz herşeyi ipod touch da yapabilirmiyiz. Bütün oyunlar da ipod için çıkıyomu ? işlemci ,ram bakımından ve grafik işlemcisi bakımından hangisi daha iyi . Biri bana ikisininde teknik özelliklerini yazabilirmi ram ve işlemci v.b gibi yani :) o zaman bunu alak niye telefon alakki başka :D yardım ederimisiniz arkadaşlar ayrıntılı şekilde anlatan bilgili biri anlatıesa sevinirim iyi forumlar

Narutodth

Narutodth

Üye
selam arkadaşlar. Ya birileri bana dediki . İpod touch 4 . Nesil ile iphone 4 ün aynı oldugunu sadece telefon özelligi olmadıgını geri kalanı aynı dedi. İpod touch 4. Nesil olan bu oluyor yani gerçekten bunun tek farkı telefon özelligi olmayışımı. Yani iphone 4 te yapabilicegimiz herşeyi ipod touch da yapabilirmiyiz. Bütün oyunlar da ipod için çıkıyomu ? işlemci ,ram bakımından ve grafik işlemcisi bakımından hangisi daha iyi . Biri bana ikisininde teknik özelliklerini yazabilirmi ram ve işlemci v.b gibi yani :) o zaman bunu alak niye telefon alakki başka :D yardım ederimisiniz arkadaşlar ayrıntılı şekilde anlatan bilgili biri anlatıesa sevinirim iyi forumlar

ekran boyutları, ekran çözünürlükleri, kamera performansları ve işlemci hızları aynıydı sanırım

rapman

rapman

Üye
iphone 4 daha iyi.işlemci vs olarak.ipod touch 4 retina ekranı zor kaldırıyor. çoğu kaliteli oyunlarda donmalar yaşatıyor :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yapmayın ya o kadar kötümü donma olucak kadar :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

futbol123

futbol123

Üye
doğru birtek telefon değil bence iphone a 1500tl vermeye gerek yok ipod touch4 alırsın + 20tl lik telefon tamamdır.

CorbyW

CorbyW

Üye
Donma olayı kafama takıldı^^ :hmmm:

----------Eklendi @ 18:20:30 ---------- Yazıldı @ 17:51:53 ----------

Karşılaştırma;
Açılış,kapanış;IPT4 daha hızlı.
Wifi;IPT4 daha hızlı.
İnternet; Kafa kafaya.
Oyun; IP4G oyunları daha hızlı açıyor.
Kamera;IP4G 10sn'de 12 fotograf çekiyor,IPT4 ise 30 fotograf.

:)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Donma olayı kafama takıldı^^ :hmmm:

----------Eklendi @ 18:20:30 ---------- Yazıldı @ 17:51:53 ----------

Karşılaştırma;
Açılış,kapanış;IPT4 daha hızlı.
Wifi;IPT4 daha hızlı.
İnternet; Kafa kafaya.
Oyun; IP4G oyunları daha hızlı açıyor.
Kamera;IP4G 10sn'de 12 fotograf çekiyor,IPT4 ise 30 fotograf.

:)

IP4G ne IPT4 ne??

CorbyW

CorbyW

Üye
IP4G = Iphone 4(G)
IPT4 = Ipod Touch 4(.nesil)

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ya bende bilmiyorum arkadaşlar .Öyle kafama takıldı belki ilerde çok para gecerse elime alabilrim. Ya peki ipog touch 5. nesil ne zaman çıkar ? yani ıphone 5 çıkmadan çıkmaz herhalde dimi ? :)

ya aslında oyun için alıcam.Oyunlarda sorun olmasın yeter.Pc çook eski benim . Aslında tlefonda alabilirim ama .Birgun denıcem şu ipod touch alıcam işte :) ama kim bilir ne zaman :) kafam karışık işte parada yok ama o sorun degil :D

CorbyW

CorbyW

Üye
450 TL Bimeks'te. :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ya zaten bu ara almıcam.İlerde yani. Şimdiden nabız yokluyorum ona göre ilerde kararımı verıcem.:D ya pc degiştirmem lazım ama çook para lazım ona.Böle oyun oynuyacagım bişi alcam işte oyunlar hoşuma gidiyor.

BU arada bimekse baktım
567,71 TL +KDV474,50 TL +KDV *559,91 TL KDV dahil ** diyor :D

ya ipod touch 5 ne zaman çıkar acaba :hmmm

CorbyW

CorbyW

Üye
Benimle aynı çıkmazdasın. Elimdekini satıp, birikmiş paramla neo v almam gerekiyor. Ama paramı bilgisayar almak için biriktiriyordum. Bide Ipod touch almak istiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. Ip alsam Neov den vazgeçecem ve ucuz bir telalmak zorunda kalacağım. Haliyle pc kalacak. :hmmm:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
aynen ya derdim oyun oldu artık. Telefonum var memmunum ama oyun ları iyi degil. Yeni tel alırsamda 1000 tl en az vermem lazım. Onun yerine ipod touch alırım . Güzel kaliteli oyunları ucuz fiyata oynarımm . Yani böle düşünüyom . Ucuz çünki 500 civarı ama iyi bence zaten oyun için alıcam . Ps3 gibi bişi olucak yani benim için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt