iPod Touch 4 iOS 5.1 Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardavip

ardavip

Üye
    Konu Sahibi
iPod Touch 4 iOS 5.1 Sorunu
Geçtiğimiz günlerde yayımlanan iOS 5.1 güncellemesini yükledim. Ancak sonra şu sorun başladı:

Ekran kilidini kaydırıp menüye gelince bazen 5 - 6 saniyeliğine ekran donuyor, hiçbir şey yapmıyor cihaz, sonrasında düzeliyor.

Defalarca restore ettim(yedek almadan) ama nafile durum hep aynı. ipod'umu SHSH kaydım ile 5.0.1'e geri düşürdüm fakat sorun hala devam ediyordu. Aynı şekilde 4.3.3'e düşürdüğümde herhangi bir sorun kalmadı fakat ben ios 5'i kullanmak istiyorum. Olay basit gibi gözükse de canımı çok sıkıyor.

En azından sebebini bilsem...

Sorun işlemcide değil başka bir sebep var. Sanırım uyku modundan çıkarken cihaz afallıyor. Ama sorun sadece ipod touch'larda var.

Bugün apple'ın teknik servisine götürdüm ve aşağıdaki videoyu da izlettim. Adamlar şaşırdı,
cihazı test ve inceleme için aldılar. Eğer sorun düzelmezse yeni cihaz verceklermiş. Çünkü bütün ipod'larda olan bişey değilmiş. Şimdilik beklemedeyim. Sonuçları bildiririm.

Sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar.

Kendi çektiğim video:

ardavip

ardavip

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar teknik servise bıraktığım cihaz 3 gün sonra elime ulaştı.

Servis raporunda Hardware format atıldığı ve testlerin başarılı olduğu yazıyor.
HW formatın özel olduğunu ve herkesin yapamayacağını söylediler. Eğer sorun olursa tekrar getir dediler.

Cihazı servisten aldıktan sonra eve gelince kendi müziklerimi ve app store'dan aldığım bir kaç uygulamayı cihaza yükledim. 10-15 dk bir iki oyun oynadım. Bütün uygulamalar kapalıyken cihazın ekran kilidini açınca donma sorununun devam ettiğini gördüm. Yarın servis kapalı olduğu için pazartesi tekrar servise götürcem. Bu işi peşini asla bırakmıcam. Ya sorunu hallederler yada yeni cihaz verirler. Bu durum beni çok rahatsız ediyor.

Aynı sorunu yaşayan veya sorunu çözen arkadaşlar varsa lütfen mesaj atsın.

karasahinemre

Üye
bende de var 3 sn kadar sürüyo pek önemsemiyorum

ardavip

ardavip

Üye
    Konu Sahibi
Tekrardan merhabalar arkadaşlar. Şu an teknik servisten yeni geldim.

Bilkom'a, kullanıcının ürün değişimi istediği mail ile bildirilecekmiş. Ama teknik servis bu sefer beni pek ciddiye almadı.

Ben bu işin peşini, sorunum çözülene kadar veya yeni cihaz verilene kadar bırakmıcam.

3 Mayıs Perşembe günü mailin cevabı gelir dediler.

Beklemedeyim....

ardavip

ardavip

Üye
    Konu Sahibi
Yeniden merhabalar arkadaşlar bugün teknik servisen aradılar. Bilkom maili onaylanmış. Değişim için istediğiniz zaman gelebilirsiniz dediler.

Akşam üzeri gittim ve yeni cihazımı aldım.
İos 5.1 yüklü.
Şuan şarjda olduğu için herhangi birşey yükleyip test etmedim
Birkaç gün sonra cihazın durumu le ilgili bilgiler veririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt