Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ipod touch 4 de sim kartımı takıp normal bi telefondaki gibi arama yapabilirmiyim?
Sponsorlu Bağlantılar
Kefelon
Üye
Konu Sahibi
ipod touch 4 de sim kartımı takıp normal bi telefondaki gibi arama yapabilirmiyim?
başlıkdada söylediğim gibi ipod touch 4 almayı düşünüyorum bu telefonu alınca sim kartımı takıp konuşma yapabilirmiyim arama yani lütfen acele.....
ibo_Star
Üye
Saka gibi. Ipod ile iphone farkli.biri mp4 biri telefon ipod touch 600tl wifi kamera 1ghz islemci iphone 4 ayni islemci var 1800tl sim ve kart yuvasi yok.ipod touch ta
Kefelon
Üye
Konu Sahibi
bende öyle biliyordum bi arkadaş ısrar etti saol xD
ibo_Star
Üye
Yazilim ekran boyutu pixel islemci ayni ama telefon ozelligi yok.her zaman wifi gerek internet ondeki webcam icin (face time programi ile ipod 4 ve iphone 4 ler gorusur)
>Pessimistic.
Üye
Bunu bi internet tablet gibi düşün wifi ile nete girersin pc kalitesinde oyunlar oynarsın HD videolar çekersin ama telefon olarak kullanamassın bende var harika bir icat
Utku
Üye
Çinliler onun için bir alet yapmışlardı araştırıyorum
ibo_Star
Üye
Bence Bunu internet Tablet Diye Düşünme :-)
Çünkü Android 2.2li 7-8 inch Son Versiyon (2.2 Froya)
Flash Player Destekli Cihazlar var
Mesela Archos Tabletler Archos 28-Archos 32-Archos 43 gibi
Veya Çin işi Tabletler Usb filan var (340-400TL)
Kefelon
Üye
Konu Sahibi
bende öle bişey duymuştum usb girişine çinliler bir alet yapmışlar sim kartını takabiliyormuşsun ama bulamadım araştırıyorum