kmesne
Üye
Ipod Tocuh Wifi dışında internete bağlanmak
Merhaba arkadaşlar Ben ıpod tocuh almayı düşünüyorum elbette bekliyeceğim şu 12 eylülü tabiki
Ama aklıma bir şey takıldı biliyorsunuz bu apple cihazları internet olmadan hiç bir işe yaramıyor Ipod tocuh ile sadece wifi ortamında internet kullanabileceğime göre her yerde wifi olamayacğına göre
Pek bir işime yaramaz gibi duruyor düşününce Ipod touch da wifi dışında internete bağlanmak interneti kullanmak istiyorum bu yapılabiliyormu nasıl yapbılabiliyor söylerseniz sevinirim
Özet : Ipod touch cihazını wifi harici bir yolla internette bağlamak istiyorum yani her yerde interneti kullanabilmek istiyorum wifi noktalarıyla sınırlı kalmak istemiyorum
Not : Belki cep telefonu işe yarar diye söyliyim 5800 kullanıyorum
Şİmdiden cevaplarınız için teşekkürler
Yardım çok ihtiyacım var
Ama aklıma bir şey takıldı biliyorsunuz bu apple cihazları internet olmadan hiç bir işe yaramıyor Ipod tocuh ile sadece wifi ortamında internet kullanabileceğime göre her yerde wifi olamayacğına göre
Pek bir işime yaramaz gibi duruyor düşününce Ipod touch da wifi dışında internete bağlanmak interneti kullanmak istiyorum bu yapılabiliyormu nasıl yapbılabiliyor söylerseniz sevinirimÖzet : Ipod touch cihazını wifi harici bir yolla internette bağlamak istiyorum yani her yerde interneti kullanabilmek istiyorum wifi noktalarıyla sınırlı kalmak istemiyorum
Not : Belki cep telefonu işe yarar diye söyliyim 5800 kullanıyorum
Şİmdiden cevaplarınız için teşekkürler
Yardım çok ihtiyacım var
)
tıpkı ipad'de ki gibi