IPOD Nano İlgilenenlere Fırsat Haberi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
IPOD Nano İlgilenenlere Fırsat Haberi!
Arkadaşlar yakın zamanda IPOD Nanoların yeni versiyonu çıkacagı için (5.nesil) şuanda piyasada 4.nesillerini çok uygun fiyata (fiyatının 150-200 Tl aşagısına) bulabilirsiniz. Düşünen arkadaşlara duyurulur. Sevgiler.. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

resim :

• Beğen
Tepkiler: abdullahaytekin

Symbiont

Üye
Vayy Hiç Almayı Düşünmemeişdim Ama Galiba Bende Alıcam:ehe

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
elini çabuk tutsan iyi edersin çünkü piyasada yavastan tükeniyor ve teşhir ürünlerine talip olabilirsin.. :)

Symbiont

Üye
Aldım Zaten Mesaj ı yazdıktan sonra

Symbiont

Üye
180 tl kadar inmişler gecen seneye göre

Bora

Bora

Üye
Bana hediye geldi hiç kullanılmamış sıfır.Kutuyu açıp çalışıyor mu diye bile bakmadım.Satsam sizce kaç para eder.Açılmamış kutuda.Şu resimdeki pembe olanın aynı.

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
garantilimi cihazınız (garanti belgesi doldurulmuşmu)? tahmınımce 200 tl ye rahat satman gerek..

bu arada alan arkadaşımıza hayırlı olsun.. :) ıtunes programına sinir oluyorum ayrıca :)

Symbiont

Üye
Saol Aldım 1 Tane baktım Bugün bidaha O web Sitesine kaln 10 taneyi 120 tl den aldım190 a satıyorum

elive

elive

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
e-ticaret he :)

vatan bilgisayarda IPOD NANO 8 GB GÜMÜŞ 190 TL. ye alınabilir.. düşünenler kaçırmasın..

Symbiont

Üye
stoklarla sınırlıdır ayrıca

serkan234

Üye
bence ipod nano serileri 2. nesilden sonra berbat bir ses cikariyor 4g yi deneyin ne kadar vasat bi ses cikardigini anlayacaksiniz bende aldim alir almaz sattim lanet olasi aleti adamlar yazilimsalda sesi kismamis direk donanimdan kismislar avrupa ses limiti var yani en iyi nesil 1. nesil tabi bulabilirseniz:)

vayvay21

vayvay21

Üye
hangi siteden ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt