iPod Nano 6.Nesil Hakkında Bir Kaç Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
iPod Nano 6.Nesil Hakkında Bir Kaç Soru
-Ben iPod Nano 6. Nesil hakkında bir kaç soru soracaktım. Lütfen internetten bakıp cevap vermeyin çünkü her sitede farklı yazıyor elinde bulunduran veya daha önceden kullanmış olan arkadaşlar cevap versin lütfen... İşte sorularım:
1-) iPod Nano 6G de video oynatılabiliyor mu ?
2-) iPod Nano da oyun oynanabiliyor mu içine oyun atabilir miyim ?
3-) Almamı tavsiye eder misiniz ? Elimde Samsun Galaxy Sl var. Biraz almak saçma gibi geliyor bana. Bi'arkadaşda gördüm ilk defa çok hoşuma gitti. Apple'ın bi'ürününü almak istiyodum. Küçük boyutuyla bu hoşuma gitti saat aksesuarıyla kullanmayı planlıyorum ne dersiniz alayım mı?

vaterfa

vaterfa

Üye
Urunu alali 1 hafta oluyor

butun yaziyi okumayacaklar icin ozet : guzel urun tavsiye ederim

1-video oynatip oynatmadigini bilmiyorum henuz denemedim
2-Icine uygulama atilamiyor. Icinde sadece nike+ uygulamasi var, programla kac adim attiginiz, ne kadar yurudugunuz, ne kadar hizli kostugunuz, kac kalori yaktiginiz kilo ve boy bilgilerini dogru olarak girdiginde guzel sonuclar aliyorsun.
3-Bu urunu bir cep telefonu ile karsilastirmak biraz sacma olur. Sonucta ipod 6 urununde internet uygulamasi yok. Hafiza karti girisi yok 8gb ve 16gb secenekleri ile satiliyor. Fiyatlarini tam olarak bilmiyorum. Saat olarak kullanacaksan LunaTik kullamani tavsiye ederim.Icindeki saat temalari sayesinde (18 adet temasi var ama kendin tema eklemeyeyorsun)ipodu saate cevirebiliosun

Eger alicaksan simdiden hayirli olsun

alinti degildir.

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
yha en öenmli soru 1. soruydu video oynatıp oynatmadığı eğer oynatıyorsa alcamda öğrenemedim bi türlü :(

----------Eklendi @ 18:20:42 ---------- Yazıldı @ 18:08:54 ----------

Birde lunatik dediğin aksesuarı türkiyeden nerden albilirim bi fikrin varmı hoşuma gitti :)

----------Eklendi @ 18:39:02 ---------- Yazıldı @ 18:20:42 ----------

Teknoblog'dan Alıntıdır ([url=http://www.teknoblog.com/urunler/teknoblog-incelemesi-altinci-nesil-ipod-nano.html' Alıntı:
Teknoblog İncelemesi: Altıncı nesil iPod nano - Teknoblog[/url]);4169440]Menüdeki ikonları incelerseniz, bir şeyin eksikliği gözünüze çarpacaktır. O da yeni nesil nano’da video izleme imkanının olmadığıdır. ( )
Yha video izleme imkanı yokmuş ama genede almayı planlıyorum Lunatiki nerden bulabilirim acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt