Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ipod iphone farkı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sino45
Üye
Konu Sahibi
ipod iphone farkı
merhaba ben ipod touch 4g alcam amerıkadan bır sorum olcaktı ipod 4g ye iphone 4 e uyumlu olan tum oyunlar yuklenebılıyormu? Yanı ıpodla ıphonenın donanımda farkı varmı sım den baska
ka_za
Üye
Ramler eşit biliyorum iphone 4 le. Oyunlarda sıkıntın olmaz kesinlikle aynısını oynarsın. Başka sorun olursa cevaplayabilirim
iPhone 4 IPS panele sahip ekranı var. Farklı görüş açılarından bakılınca rengin bozulmasını önlüyor.
iPod Touch 4 'ün RAM'i 256 MB (iPhone 4 512 MB yani RAMler eşit değil ). Bu iOS 5 ve üstü sürümlerde sıkıntı yapmaya başladı. (kendimden biliyorum.) Takılmalar vb.
Kamera farkı var. iPod 0.7 MP. iPhone 4 ise 5.0 MP, LED flaş ve otofokus destekli.
Telefon özelliği.
Ha bir de bu iki cihaz da eski sayılabileceğinden dolayı AppStore'daki yeni çıkan üst düzey oyunlarda sıkıntı çıkarıyor. Özellikle iPod.
Senin yerinde olsam daha çok özellikli ve desteği çok daha uzun olan iPod Touch 5'i tercih ederdim.
iPod T. 4 'de Mini USB girişi yok. Apple kendi standart girişlerini kullanır her zaman. iPhone 5, iPod Touch 5 ve iPad with Retina'da yeni 6 pinli Lightning giriş var. Eskilerinde standart 30 pinli var.
ka_za
Üye
Özellikle ekranların aynı oldugu iddia ediliyorda yanyana koyunca ayfonun bariz üstünlügü var
sino45
Üye
Konu Sahibi
pekı ıpod 5 ın ram vb ozellıklerı nedır ve 16 gb fıyatı kactır amerıkada?