İpod Güncelleme Hakkında Yardıma İhtiyacım Var :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
İpod Güncelleme Hakkında Yardıma İhtiyacım Var :)
Arkadaşlar sınıfımdaki bir kız arkadaşımın ipod'unu aldım güncellemek için.İos 4 yüklüydü 6 olacak.
Ama daha önce iphone kullanmadım,itunesde kullanmadım.
İçindeki fotoğraf ve müzikler silinmesin dedi.İtunes kendi kendine siler dedi hiç birşey anlamadım geniş çapda yardımcı olabilecek varmı?
Birde jailbreak yapma imkanı var mı?Magazanın ücretsiz olması için.Şimdiden çok teşekkürler

gogis

gogis

Üye
dostum eğer daha Önce ios kullanmadı isen ios 6 jb biraz sıkıntılı. Fotoğraf resim konusuna gelince, itunes de onları yedekleyebilme özelliği var. Doğru yaptığından emin olduktan sonra güncelleyip içindeki herşeyi silebilirsin :) kolay gelsin :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
dostum eğer daha Önce ios kullanmadı isen ios 6 jb biraz sıkıntılı. Fotoğraf resim konusuna gelince, itunes de onları yedekleyebilme özelliği var. Doğru yaptığından emin olduktan sonra güncelleyip içindeki herşeyi silebilirsin :) kolay gelsin :)
Jb çokda gerekli değil :) Sadece basit birşeyse yapim demiştim ama gerek yok :)
Daha önce kullanmadın değil ilk defa elime alıyorum :)
Ama şimdi ben şunu duydum ipod veya iphone farklı pc de itunese baglayınca hersey siliniyor diyorlar. Bunu kafam almadı :) ?

gogis

gogis

Üye
onu kim demisse seni iyi keklemis :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
onu kim demisse seni iyi keklemis :)
kardeşim kimse demedi googleda arattım çoğu sitede buldum farklı bilgsayara bağlayınca siliniyor filan diye. :D

- - - Eklendi - - -

konu güncel

- - - Eklendi - - -

güncel arkadaşlar.

- - - Eklendi - - -

[h=1]Revengeful[/h]Özelden Verdiği cevaplar için Teşekkürler sorun çözüldü :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt