ipod alsam mi kararsizim :(

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sizleri bilmem ama iPod benim gibiler icin bir ihtiyac. Her isini telefondan yapmayi sevmeyenler icin harikulade bir cihaz. Tasimasi da garip degil. 3310 gibi bir sey tasimiyorsunuz sonucta.

ka_za

ka_za

Üye
İpod çok süper bir cihaz mobil internetde olsa telefon kullanmam ben kesinlikle :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
fk555897

fk555897

Üye
Sizleri bilmem ama iPod benim gibiler icin bir ihtiyac. Her isini telefondan yapmayi sevmeyenler icin harikulade bir cihaz. Tasimasi da garip degil. 3310 gibi bir sey tasimiyorsunuz sonucta.

Tablet olmasa iPod gibi birşey benim için de ihtiyaç olurdu. Telefonda konuşma, mesajlaşma, internet gibi ihtiyaçlarımı gideriyorum. Yoldayken de oyun oynuyorum. Onun dışında evde tablet bilgisayardan çok işime yarıyor.

anaconda_says

Üye
    Konu Sahibi
kararımı verdim sanırım ipod touch alacam o da taşinabilirlik icin :) 7/24 yanimda taşiyamam tableti malum biraz iriler :) sizce 2. el mi alsam yoksa 1 ay fln daha bekleyip 0 mi alsam değer mi 750-800tl vermeye?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kararımı verdim sanırım ipod touch alacam o da taşinabilirlik icin :) 7/24 yanimda taşiyamam tableti malum biraz iriler :) sizce 2. el mi alsam yoksa 1 ay fln daha bekleyip 0 mi alsam değer mi 750-800tl vermeye?

Sifir alman daha iyi. En azindan memnun kalmazsan daha rahat satarsin.

anaconda_says

Üye
    Konu Sahibi
şuan birisi ile görüşüyorum amerikaya gidecekmiş ordan getireyim 0ini kutulu fln diyor 675tl istiyor bakalim anlaşabilirsem ne mutlu :)

Tahafall

Üye
Para biriktir biraz daha derim :D

kemal21

kemal21

Üye
Bence ipad miniyide düşün; sonuçta ekranı daha büyük(ama retina değil), şarj konusunda daha iyi, performans olarakda daha üstün. Ama taşınabilirlik önemli diyorsan iPod touch daha iyi olur. Bir de şöyle bir şey var; iPod kutusundan şarj cihazı çıkmaz, iPad kutusundan kulaklık çıkmaz.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İstanbul'da yasiyorsan Dogubank'a gitmeni tavsiye ederim. Gerci oradaki heriflere pek guven olmaz ama yine de bir git, gor derim ben.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
pardon

thezombie

Üye
Bence alma neden dersen ben iphone 5 almadan önce s3 kullanıyordum andridde internetten herşey indirebiliyosun ama iphone dan resim harici hiçbirşey. Pc im bozuk müzik bile indiremiyorum telefona filmde indiremiyorum. Onun yerine al bi android telefon her işini yap. Ama ipod ve iphone lar acayip hızlı cihazlar.