Bende yaklaşık 1 haftadır ipod touch 4 32gb versiyonunu kullanıyorum. Jb'yi cihazı aldıktan 1 gün sonra denemelerim sonucu ne yazık ki başaramadım. Daha fazlada uğraşıp cihaza zarar vermek istemiyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
internet adresinden ücretsiz bir çok oyun bulabilirsiniz.. Ayrıca app store'de oyunlar o kadar pahalı değil. Ara ara ücretli oyun ve uygulamalar free olarak dağıtılıyor. Geçenler de ücretli olarak satılan SWA,Anthill,Jet Ball ve Farm Frenzy 3 gibi oyunları ücretsiz olarak indirdim. Ancak şu anda yine bir çoğu ücretli kategorisinde yerini aldı.
İllaki jb'nin şart olmadığını anladım. Ha sürekli ben oyun ve uygulama yüklerim diyorsanız tabi ki jb yapmanız da fayda var. Şu anda jb'siz olarak kullanıyorum indirdiğim hd oyunların bir çoğu ücretsizdi. App store'de bir çok kaliteli oyun 0.09$ üzerinden satılıyor. Bildiğim kadarı ile hesap üzerinden oyunları bir kez satın alıyoruz. Daha sonra dilediğimiz kadar satın aldığımız oyunları tekrar indirebiliyoruz..
Konuya dönecek olursak kesinlikle 2.el almayın derim. Temiz ve problemsiz bulmanız %40 gibi birşey bana kalırsa gittigidiyor ya da sanalpazar gibi online alışveriş sitelerinden ürünü sıfır almanızda fayda var. 8gb versiyonu 450 TL gibi birşey. 32gb versiyonunu 680 TL'ye almıştım.. 8gb belki yeterli gelmeyebilir. Bana kalırsa durumunuz el veriyorsa 32gb versiyonunu almaya çalışın. Cihazı kesinlikle tavsiye ederim..