ipod 4 almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OLcay_1095

OLcay_1095

Üye
    Konu Sahibi
ipod 4 almayı düşünüyorum
merhaba 2.el ipod 4.[h=1]nesil [/h]almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz 0 da alabilirim.bide bana biraz bilgi verebilirmisiniz

guero38

guero38

Üye
ben sana veriym Online aışveriş merkezlerinden gittigidiyor veya sahibinden.comdan alabilirsin 2.ellerde mevcut tavsiyem satıcı yorumlarını okuyup 2.el alman temiz bulursun.iphone dan tek farkı telefon özelliğinin olmamsı bundan dolayı daha ince ve zarif HD video kaydı oyunlar uygulamalar atar oynarsın.Yanlız Jailbreak işlemi yapman gerek jailbreak nedir dersen iphone ve ipodlara ücretli yazılımları ücretsiz olarak kurman anlamına gelir eğer jb yapmazsan cihaza sadece free bi anlamda pekde fazla kalitesi olmayan oyunlar yükleyebilirsin Jailbreak bi yazılım hackleme (kırma) işlemdir hali hazırda redsn0w b5 ile ios'un son versiyonu 5.0.1 jailbreak yapılabilmektedir.bilen birine yaptırman senin yararına olur aksi takdirde ipodunu ex yaparsın yani öldürürsün :D neyse umarım yardımcı olmuşumdur başka sormak istediklerin var ise sorabilirsin

WebStyle

WebStyle

Üye
Bende yaklaşık 1 haftadır ipod touch 4 32gb versiyonunu kullanıyorum. Jb'yi cihazı aldıktan 1 gün sonra denemelerim sonucu ne yazık ki başaramadım. Daha fazlada uğraşıp cihaza zarar vermek istemiyorum. internet adresinden ücretsiz bir çok oyun bulabilirsiniz.. Ayrıca app store'de oyunlar o kadar pahalı değil. Ara ara ücretli oyun ve uygulamalar free olarak dağıtılıyor. Geçenler de ücretli olarak satılan SWA,Anthill,Jet Ball ve Farm Frenzy 3 gibi oyunları ücretsiz olarak indirdim. Ancak şu anda yine bir çoğu ücretli kategorisinde yerini aldı.

İllaki jb'nin şart olmadığını anladım. Ha sürekli ben oyun ve uygulama yüklerim diyorsanız tabi ki jb yapmanız da fayda var. Şu anda jb'siz olarak kullanıyorum indirdiğim hd oyunların bir çoğu ücretsizdi. App store'de bir çok kaliteli oyun 0.09$ üzerinden satılıyor. Bildiğim kadarı ile hesap üzerinden oyunları bir kez satın alıyoruz. Daha sonra dilediğimiz kadar satın aldığımız oyunları tekrar indirebiliyoruz..

Konuya dönecek olursak kesinlikle 2.el almayın derim. Temiz ve problemsiz bulmanız %40 gibi birşey bana kalırsa gittigidiyor ya da sanalpazar gibi online alışveriş sitelerinden ürünü sıfır almanızda fayda var. 8gb versiyonu 450 TL gibi birşey. 32gb versiyonunu 680 TL'ye almıştım.. 8gb belki yeterli gelmeyebilir. Bana kalırsa durumunuz el veriyorsa 32gb versiyonunu almaya çalışın. Cihazı kesinlikle tavsiye ederim..

OLcay_1095

OLcay_1095

Üye
    Konu Sahibi
sahibinden.com a baktım 2.el fazla yok bu diğer konularda jailbreak la ilgili bişey duydum ceza mı ne öyle sakat bi durum varmış sanırım jail break farz değil merak ettiğim bir şey daha ellerim çok terliyo dokunmatiğe zarar verirmi ve hemen çizilen hassas bir ürü​nmüdür?

OLcay_1095

OLcay_1095

Üye
    Konu Sahibi
sahibinden.com a baktım 2.el fazla yok bu diğer konularda jailbreak la ilgili bişey duydum ceza mı ne öyle sakat bi durum varmış sanırım jail break farz değil merak ettiğim birşey daha ellerim çok terliyo dokunmatiğe zarar verirmi ve hemen çizilen hassas bir ürünmüdür?

kmesne

kmesne

Üye
Birşey sorucam bu appstore daki ücretli uygulamalar malum kredi kartından değilmi ?

Yani örenğin Gangstar rio 1.99 $ dolar arkadaşta gördüm sanki pc deki gta 4 ten daha kaliteli nasıl para ödedin diye sormadım unuttum

yani bu paralı uygulamaları nasıl hangi yolla satın alıyorsunuz

JaoDeka58

JaoDeka58

Üye
harika bir telefon kesinlikle terciih ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...