dendok
Üye
-
Konu Sahibi
-
hocam itunes bağladım hata böle dedi hata -1 mi ne dediCihazı bilgisayara bağlayıp kurtarma moduna aldın mı? Bir de hatanın tam açıklamasını yazar mısın?
hocam yardım eden tek siz varsınız lütfen yardım edinCihazı bilgisayara bağlayıp kurtarma moduna aldın mı? Bir de hatanın tam açıklamasını yazar mısın?
Hatanın SS'sini atar mısın?
hocam ben buna redsnowdan bişeyler yaptım böle dil seçin ülke seçin yeri çıktı sonra itunes bağla çıktı bağladım gözükmüyor sonra dfu ile bağlayıp restore yaptım ama yine aynısı oldu redsnowdan yaptığım şeyden sonra bölge seçin falan o yerden sonra ne yapıcam yada başka bir yol var mıHocam bilgisayarda USB'yi taktığınız yeri yani portu değiştirin. Bazı arkadaşlarda işe yaramış. Bir de iTools programını indirin ve telefonu bilgisayara bağlayın. Eğer iTools telefonu görüyorsa bu programda restore yapabilirsin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam dediğim yer varya dil secenekleri bölge falan ondan sonra ki yeri nasıl yapacam itunes bağla işareti çıkıyor bölge cıktıktan sonraSon durum nedir hocam?
denedim oda olmadı da bak sana bir video atacamBenim linkini verdiğim programı denediniz mi?
redsn0w hakkında bilgim yok maalesef
buna bakarak yapıcamdenedim oda olmadı da bak sana bir video atacam
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
yok ozaman görmüyordu yada görüyodu bilmiyorumda tekrar itunes bağladığımda restore ettiğimde yine aynı hata veriyorduConnect to iTunes kısmında iTunes telefonu görüyor mu? Yani "Kurtama moduna telefon bulundu?" diyor mu?
yoktu wifi falanhocam wifiye girmeniz lazım o bölümde aktivasyon için setup ekranı olarak da geçer adı . redsnow sim kilitli cihazlar için o ekranda aktive etmenizi sağlar yani wifi veya hat çalışmadan olmaz sanırım
benim normal 6.1.6 sürümdü ben nasıl geçemhocam wifiye girmeniz lazım o bölümde aktivasyon için setup ekranı olarak da geçer adı . redsnow sim kilitli cihazlar için o ekranda aktive etmenizi sağlar yani wifi veya hat çalışmadan olmaz sanırım
edit : wifi si çalışmayan iphone 4 vardı ios 7.1.2 sürümünde aynı wifi ekranı gelmeden itunes a bağlan ekranı çıkıyordu aktive olmuyordu ve 7.1.2 de hattı görmüyordu ios 5 e döndüğümüzde görmüştü mobil veri üzerinden aktive edebilmiştim ama pek stabil olmadıgı icin wifiyi yaptırdık ve 7.1.2 sürümüne geçtik güncel sorunsuz çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?