iphonu tamamen sildim :s yardim

Sponsorlu Bağlantılar

bynuman

Üye
    Konu Sahibi
iphonu tamamen sildim :s yardim
arkadslar iphone yeni aldim ve eski kullanana kisini bilgilerini felan siliyim diyip ayarlardan - genel- vve iphonu ve icerikleri sil yaptim ve 1 saat boyunce biseyle sildi galiba :s ve sonra acilmiyo apple isareti cikiyo ve yaninda donen bisi 5 dk duruyo ve kapanip aciliyo bu boyle devam ediyo napabilirm yardim lutfen :s:s

--------------- Ekleme ---------------

Ve hatta bilgisayara baglayinca bilgisayarda gormuyooo :s napabilirim ??

• Beğen
Tepkiler: secat27

bynuman

Üye
    Konu Sahibi
tamam tesekkurler halledebildim ;)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
geçmiş olsun :)

metintini

metintini

Üye
Geçmiş olsun :oke:

Lion Heart

Lion Heart

Üye
geçmiş olsun.

adf__

Üye
nasıl hallettiğini söylesen kardeş. bendede aynı sorun çıktı :(

selinatahanoglu

Üye
merhaba acaba iphondan birine mail attıgımızda hani o mail adresi yapısıor ya onu nasıl silebilirim biliyor musunuz :( acıl ogrenmem lazım

sevgieseri

Üye
bynuman arkadaşım çok geçmiş olsunda nasıl çözdüğünü anlatsan çünkü bende senin yaptığını yaptım ve telefon hala elimde çözemedim bi türlü yardımcı olsan sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

telefonu daha kötü hale soktum sanırım şimdi ise telefon açılıyor apple simgesinden sonra bi penguen resmi çıkıyor altındada iphonelinux.org yazısı var itunes işe yaramadı jb olmuyor dfu moduna getiremniyorum kafayı sıyırmak üzereyim lütfen yardım .

masumloran

Üye
aynıse bendede oldu .sınır bozucu bısey.cvp yazarsan nasıl hallettıgını sevınırım kardeş

atakax

atakax

Üye
abi silmişsin sonrada sarjın bitmiş vede usb kablon bozuk oolay bence budur o çıkan yuvarlakta şarj bitince çıkanla aynı diye tahmin ediyorum eğer açmaya çalışınca şarj işareti çıkıyorsa bilki kesin öyle ;)

stylow_turk_40

Üye
Yaptigi su Iphone'u bilgisayara takiyor ve Restore ediyor.. Ve hersey yoluna giriyor cok basit yha

adem7558

Üye
peki bende silecektim bendeki 3gs 3.1.3 versiyonu yukledim bunu nasil eski haline getirebilirim yani eski versiyor nasil yuklerim 3.1.2 yi yardimci olursaniz sevinirim
tesekkurler

DIMACAN

Üye
arkadasim nasil coz dun bilgisyara takinca gormuyor
lutfen cevap.... simdiden sagolun

nike_ozgur

Üye
arkadaslar bende yanlıslıkla ıphone u sildim komple ekranda sadece usb ısaretı ve ıtunes yazıyor takıyorum restore dıyor ama şarjım olmadıgı ıcın kapanıyor ne yapabılırım yardım edın lütfen

BABACAN_6312

Üye
Arkadaşlalar iphonem hiç açılmıyor ve tanımıyor iponeyi sildim ve açılmadı ne yapabiliirm askerim vve telefon kullanamıyorum allah aşkına yardım edin

mus10

mus10

Üye
arkadaşlar yapcağınz şey çok basit iphone u pc ye bağlıyosunuz.İtunes programıyla da restore ediyosunuz.:oke:

sadikcosar

Üye
görse i tunesde onu da görmüyor. hiç görmüyor. şarjıda vardı. jealberklidi. yadrım. lütfen

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
görse i tunesde onu da görmüyor. hiç görmüyor. şarjıda vardı. jealberklidi. yadrım. lütfen

bak dostum sımdı nasıl olcaqını anlatıorm oncelıkle usb kablosunu bılgısayarın 2.0 lık usb gırısı olan porta arkadakılere takıorz sonra home tusuna ana ekran tusuna basılı tutuorz 10 sanıye kadar elımızı hıc cekmeden acma kapama tusuna basılı tutuorz ekrana elma ısaretı gelene kadar dewam edıorz elma ısaretı gelınce power tusunu yanı kapama tusunu bırakıorz ama home tusuna basmaya dewam sonra ıphonun ekranına usb kablosu ıle ıtunnes gelcek bu demek oluo kı tel DFU moduna gırms we blgısayara baqlanabılır sonra arka porta takmıs olduqumuz usb ıphonu takııp ıtunes ten restore tusuna basıorz olay buuuu hadı kolay gelsın sorun olursa burdayız :D:bye2::bye2: :oke:

eylem141414

Üye
yukarıda yazılanlARIN HEPSİNİ YAPTIM AMA YİNEDE AÇILMIYOR İPHONE ekranda sadece usb ısaretı ve ıtunes yazıyor NE YAPMAM GEREK YARIM EDEBİLİRMİSNİZ

Dj_RaPToR_06

Dj_RaPToR_06

Üye
yukarıda yazılanlARIN HEPSİNİ YAPTIM AMA YİNEDE AÇILMIYOR İPHONE ekranda sadece usb ısaretı ve ıtunes yazıyor NE YAPMAM GEREK YARIM EDEBİLİRMİSNİZ

ıtunes ın son surumunu ve wındows xp ı kullanırsanız hallolur buyuk ıhtımal eksıksız yaptıqınıza emın olun :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt