iPhone’un Yeni Oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
iPhone’un Yeni Oyunu
iPhone kullanıcılarının en büyük isyanlarından, serzenişlerinden birisi Pokemon’u bu cihazlarda oynayamamak. Bunun sebebi ise, Pokemon’un telif haklarının buna izin vermemesi. Ancak bir grup yazılımcı bu durumun da üstesinden gelmek üzere.

Little Masters isimli oyundan paylaşılan ilk ekran görüntüsü, görenlerin “Aaa Pokemon” gibi bir tepki vermesine neden oluyor. Buradan da anlayacağınız üzere, Little Masters, gerek konusu gerek karakterleri gerekse de oynanış özellikleriyle fena halde Pokemon’u andırıyor.

(Scroll)

doctorrr

doctorrr

Üye
:haha: :tşk:

ecel54

ecel54

Üye
benim anlamadığım oyunu apple mı yapıyorda aralarında hukuki bir süreç başlıyacak :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bu java oyunu için mi bunlar başlayacak oyuna bak:kıskıs:peh peh

Elektr0

Elektr0

Üye
Bir grup bağımsız yazılımcı bu oyunu yapıyorsa neden apple ile nintendo pvp yapacak ? hadi diyelim apple ile nintendo arasında hukuki bir süreç oldu, bir grup bağımsız yazılımcı bu oyunu geliştirmeye devam ederler... nintento apple ile degil bu bağımsız yazılımcıları durdurmak için çalışır apple ile ugraşmaz gibi....

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bu java oyunu için mi bunlar başlayacak oyuna bak:kıskıs:peh peh

Ama bunun Pokémon versiyonu çok zevkli.Biraz tabi karakterleri ve işleyiş mantığını bilmek lazım.:ehe7610'da ne oynardım be!Arkadaşla birlikte 1 yılda bitirmiştik oyunu.:kıskıs:Ayrıca gba'sı 16 Mb , Nintendo Wii gibi gelişmiş platformlarda 200 Mb'ı geçkin.:D

- - - Eklendi - - -

İyi çakmışlar ama ha ;
Pocket Monsters
Little Masters
:ehe

- - - Eklendi - - -

Bu da Pokémon ;

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bilgi için :tşk:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben de dedim ne :D

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
Markalar bu konuda biraz geniş olsunlar ki teknoloji gelişsin...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bu 80lerin grafikleriyle hazırlanan dandik Pokemon oyunlarına asyalılar niye bu kadar bayılıo neden satış rekorları kırdırtıyor gerçekten mantığım almıyor tabi bir de super mario da var şaka gibi.

15097

15097

Üye
:ah kesin karışır şimdi "teknoloji" dünyası :haha:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
:ah nelerle ugrasıyolar ya sımdı ne karısır :kotu:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu oyun için ortalık niçin karışsın ki :hmmm Bir arkadaşın hiç bir şey olmadığı halde ' Vahşet ' yazmıştı başlığa ona benzettim ama haber için teşekkürler kuzum ;)

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Java oyunu icin mı ortalık karışacak :D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Saçma sapan oyun yav bırak iphone yi hesap makinesiyle oynanır bu oyun:ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Önemli olan oyun mü oyunun yasal hakları mı? Tabi ki iki şirketi karsı karşıya getirebilir ama apple'a bu konuda bir şey olmaz appledan bağımsız bir geliştirici bunu yapabilir sadece markette yayınlanması problem olabilir ki zaten iPhone kullanıcılarının bir tane marketi yok:D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
konuyu düzenledim ortalık karışmayacak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt