iphonenin satış rakamları-İşte çılgınlığın bilançosu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lacrymosa

Üye
nokia n900 ve n8 i phonee 10 ceker telefonlar
fiyatlarıda ucuz niye turkcelin kazıgını yeyeceksin kardes
amerikada 200 dolara satılıyo iphone burada niye milleti kazıklıyolar

Kamerası dışında hiçbir konuda iPhone'dan iyi değil. Nokia N8'de her zamanki gibi RAM ve işlemci berbat. N900'ü söylemiyorum bile zaten. Nokia devri kapandı kabul edin artık.

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
hele oyunlarına diyecek yok zaten youtube açında 1 buçuk milyarlık telefondaki oyunlara bakın

KEPAZELİKKKKKKKKKKKKKKKKK :D :D :D :D :D

Lacrymosa

Üye
hele oyunlarına diyecek yok zaten youtube açında 1 buçuk milyarlık telefondaki oyunlara bakın

KEPAZELİKKKKKKKKKKKKKKKKK :D :D :D :D :D

Aynen. Nokia'da en fazla yılan biraz daha zorlarsanız Bounce oynarsınız. :kop:

iPhone'u oyun konusunda Nokia ile kıyaslayacak kadar saçma ve komik bir şey yapmayacağım. :islik

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Evet oyun konusunda iyi gerçekten telefon psp gibi.

ungood20

ungood20

Üye
kırık ios ile oyun keyfi süperdir diye ...= )

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
aynen artıları çok fazla tabi eksileride var öncelikle fiyat ülkemizde bu fiyat biraz fazla oluyor.

JaoDeka58

JaoDeka58

Üye
çok ciddi bi satış gördü apple turkiyede

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Adamlar 2 modelle piyasayı sallıyor şimdi 5 çıkacak bi de

mc muratx

mc muratx

Üye
bu telefona kalp dayanmaz :)

distakjo

distakjo

Üye
ben de aldım bakalım n8 den sonra nasıl bir deneyim yaşayacağım. Ama şunu söylemeliyimki telefonu elimden çok düşüren biriyim onun içün i4 ten korkuyorum. En iyi koruyuculardan lazım :) N8 i 80 kere düşürmüşümdür tık yok.

JaoDeka58

JaoDeka58

Üye
en iyi iphone öteside yok..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben de aldım bakalım n8 den sonra nasıl bir deneyim yaşayacağım. Ama şunu söylemeliyimki telefonu elimden çok düşüren biriyim onun içün i4 ten korkuyorum. En iyi koruyuculardan lazım :) N8 i 80 kere düşürmüşümdür tık yok.

bu huyundan vazgeçmelisin ya da geçmeli deri kılıflardan almalısın n8le mevzuya bile gidersin ama iphone küçük bişeyde bile fiyatının yarısı kadar arıza çıkarabilir:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt