iPhone'lara Flash Player Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pLay4wiN

pLay4wiN

Üye
    Konu Sahibi
iPhone'lara Flash Player Geliyor!


Apple'ın mobil işletim sistemi iOS, kısa süre içerisinde Adobe'un popüler yazılım platformu Flash'ı desteklemeye başlayacak!

Apple ile Adobe arasında yaşanan gerginlik sona erecek gibi görünüyor. Çünkü Apple'ın mobil işletim sistemi iOS, artık Adobe'un popüler yazılım platformu Flash'ı desteklemeye başlayacak. Skyfire adlı bir yazılım geliştiricisi, Apple kullanıcıları için bir uygulama geliştirerek iPhone ve diğer iOS cihazlarında Flash içerik oynatabilmenin yolunu açtı. Skyfire'ın bulduğu bir çözüm sayesinde iOS'larda Flash içerik oynatabilmek mümkün kılınacak. Apple tarafından da onaylanan bu uygulama, Flash içerik oynatabiliyor. Yalnız Skyfire ücretsiz bir uygulama değil ve bu uygulamaya sahip olmanın bedeli 2.99 $.
 
  • Beğen
Tepkiler: memoz01


cptalperen

cptalperen

Üye
iPhone ' a flash devrim olur ben deyim :D
 
marco.romeo

marco.romeo

Üye
tamamen uydurma,ben skyfire yükledim ,flash animasyonlarını oynatamıyor,flash içeriklerini göstermiyor, sadece videoları oynatıyor ,o da zaten safaride var...
 

antepli-27

Üye
daha gelir de gelir iphonda
Galaxy s de var flash player
bu telefona niye guzel iyi diyorlar hic anlamadim gitti daha cok beklersiniz flash playler i hahaha
 
vvalentinoo

vvalentinoo

Üye
Bende Iphone kullancısıyım fakat bu flash özelliği nokia N900 ile kıyaslanamayacak kadar kötü zaten aralarındaki en büyük ve en çirkin fark bu. Nokia N900 tamamen laptop özelliğini bir telefonun içine adapte etmiş durumda Iphone ise farklı farklı sayfalarda sıkıcı bir şekilde bu özelliği sunuyor.

En basit örneği hotmail, Face vbz gibi çok kullanılan sayfaların mobil sayfalarına erişim sağlıyor sadece bu özellik N900 de evrensel sitesine bağlanarak Apple'ı egale ediyor...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

. . . EmreG . . .
Cevap
2
Görüntüleme
446
Furkan5185
Apache11
Cevap
2
Görüntüleme
646
fk555897
Tacettinn
Cevap
7
Görüntüleme
668
ANIL
erollcelik
Cevap
3
Görüntüleme
857
papakudioflu


Üst Alt