İphone'da Olmayan 10 Harika Android İşlevi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mangdaşire

mangdaşire

Üye
Hayır aksini idda ettik! :

4- SD kartı biliyorum da pil nası yükseltiliyo anlamadım :hmmm Androidi bilmiyorum... ama symbian (nokia) telefonlarda daha yüksek bi pil bişeyi değiştirmez hatta çalıştırmaz diye biliyorum..

5- Bu konuda symbian android kadar olamıyor..!

6- Ovi Store.. Android Marketin tırnağı olamaz.. hele barkod okuyucu♥

7- Symbian'ın neresinde widget var! bi samsung(touchwiz)'da bide Bada'da var o da androidinki kadar olamıyor..

8- Symbian'ın kelime tahmin edici programını(özelliğini) hiç duymadım, Görmedim.. olsada Androidin kadar olamayacağını adım kibi biliyorum!
tamam aga yaa tartışma ortamı yaratmak istememiştim :D.bende biliyorum symbianın androidi geçemeyecegini.sadece androide göre daha ilkelleri var,onu söylemek istemiştim.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
androidde bi program var.klavyeye gerek yok.sen söylüyorsun o yazıyor.:

slideIT keyboard

nokiada böyle bir program yok mesela.oldukca kullanıslı bisy

nonamex

Üye
pardon 2.300 olan Iphone4 Beyaz olanıymış.

Yuh, 2 x LG Optimus Black + 1 x Huawei Ideos X5 parası :dry:

Şu iPhone 4'ün yapıpta benim bir tane Optimus Black'imin yapamadığı bu kadar fiyat farkına değecek büyük bir şey var mıdır merak ediyorum |-)

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
androidde bi program var.klavyeye gerek yok.sen söylüyorsun o yazıyor.:

slideIT keyboard

nokiada böyle bir program yok mesela.oldukca kullanıslı bisy

Programa ne gerek var.. bir çok android telde bu var! mesela ideos x5te var..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Yuh, 2 x LG Optimus Black + 1 x Huawei Ideos X5 parası :dry:

Şu iPhone 4'ün yapıpta benim bir tane Optimus Black'imin yapamadığı bu kadar fiyat farkına değecek büyük bir şey var mıdır merak ediyorum |-)

tabii Kİ var. Ama abartılacak kadar değil bence. En azından o kadar fiyat farkı olmamalı. :oke:

nonamex

Üye
tabii Kİ var. Ama abartılacak kadar değil bence. En azından o kadar fiyat farkı olmamalı. :oke:

2300 lira verip bluetooth'la dosya atamayacağım ne güzel.. (Bluetooth'u aktif olarak kullanırım) :ehe

nalcam22

nalcam22

Üye
özellikler güzel fakat ios yi hafife almamaklazım

pRime.

pRime.

Üye
Jailbreaksiz veya jailbreak ile çoğunu sağlayabilirsiniz.
1. Flash browser
2. Yok
3. Anlamadım, eğer google uygulamalarından söz ediyorsan hepsi var. (jb'e gerek yok)
4. Yok
5. Cydia ile yeterince kişiselleştirebilirsin ayrıca roma gerek yok, performans ortada
6. Installous
7. Yok
8. Kendi metin tahmini gayet iyi uygulamaya gerek yok.
9. Yok
10. Cydia'da bu tip kısayollar vs mevcut.
Not: Tecrübeyle sabittir. ;)
Sadece 4 tane eksik çıkmış oluyor böylece. :oke:
Boşuna uğraşmayın, ios androidden hep 1 adım önde. Başka sayacağınız eksiklere de alternatif bulunur. :oke:
Symbianla da hemen hemen hepsi yapılabiliyor zaten.

nonamex

Üye
Jailbreaksiz veya jailbreak ile çoğunu sağlayabilirsiniz.
1. Flash browser
2. Yok
3. Anlamadım, eğer google uygulamalarından söz ediyorsan hepsi var. (jb'e gerek yok)
4. Yok
5. Cydia ile yeterince kişiselleştirebilirsin ayrıca roma gerek yok, performans ortada
6. Installous
7. Yok
8. Kendi metin tahmini gayet iyi uygulamaya gerek yok.
9. Yok
10. Cydia'da bu tip kısayollar vs mevcut.
Not: Tecrübeyle sabittir. ;)
Sadece 4 tane eksik çıkmış oluyor böylece. :oke:
Boşuna uğraşmayın, ios androidden hep 1 adım önde. Başka sayacağınız eksiklere de alternatif bulunur. :oke:
Symbianla da hemen hemen hepsi yapılabiliyor zaten.

Androidlere 900-1000 lira vermek yerine iPhone'a 1999 lira vermeye degecek bir sey cikmadi.

fireman87

fireman87

Üye
Adıyla ilgili bişey değil, adamlar dünyanın en hızlı işletim sistemini yapmıslar, iphone satıyorsa bilimki İOS'tan satıyor.. İOS olmasa kimse almaz o cihazı..

pRime.

pRime.

Üye
Androidlere 900-1000 lira vermek yerine iPhone'a 1999 lira vermeye degecek bir sey cikmadi.
500 liralık ipod öneririm ozaman. fiyattan bahsetmiyorum zaten. sistem, oyun performnsı ve kaydırmasındaki akıcılık ortada androidden bariz daha iyi bu konularda.

Uruloki

Uruloki

Üye
evet serdar son noktayı koymuş aslında çoğu şey ios da vat fakat nedense kaynak gösterilen site çok eksik yapmış sanki android tekmiş gibi göstermiş bu alanda yanlış bence

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Adıyla ilgili bişey değil, adamlar dünyanın en hızlı işletim sistemini yapmıslar, iphone satıyorsa bilimki İOS'tan satıyor.. İOS olmasa kimse almaz o cihazı..

iphone'u iphone yapan iOS zaten :oke:

uribaju

uribaju

Üye
bu ozelliklerin cogu iosta da symbianda da var zaten ne sacma bir karsilastirma yapmislar :ehe iphoneda ios oldugu muddet androidten hizli olacaktir

Ocean258

Ocean258

Üye
kım ne derse desın hıc bırsey olmasa bıle android cok daha sempatık IOS den :)) bencede android 1. tercıh.. ki bugun haberını okudum suan dunayada en cok kullanınal ısletım sıstemı ıos daha yenı gecmıs symbianı..

nonamex

Üye
Devir Android devri :)

_ardaa

_ardaa

Üye
devir daha çok fandroid devri gibi, google'dan daha çok sen reklam yapıyorsun sanki androidi sen yazdın:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt