İphone'da Olmayan 10 Harika Android İşlevi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nonamex

Üye

_ardaa

_ardaa

Üye
tavsiye ayrı onu ilahlaştırmak ayrı ikisinin arasında fark var:) ben tavsiye ederim sen ısrar edersin, ben konularda symbian tavsiye ederken android'e bulaşma uzak dur ölü çöp demem sen dersin diyorsun da hatta:)

nonamex

Üye
tavsiye ayrı onu ilahlaştırmak ayrı ikisinin arasında fark var:) ben tavsiye ederim sen ısrar edersin, ben konularda symbian tavsiye ederken android'e bulaşma uzak dur ölü çöp demem sen dersin diyorsun da hatta:)

Android Google tarafından destekleniyor. Geliştiriciler Android için çalışıyor..

Symbian ise sözde destekleniyor, Nokia geliştiricileri WP7 ve MeeGo'ya yöneltiyor..

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Nonamex isine göre konusuyosun n9 konusunda meego ya destek yok diyosun,symbiani anlatirken meegoya yönlendiriyo diyosun nasil bi tezat bu?

nonamex

Üye
Nonamex isine göre konusuyosun n9 konusunda meego ya destek yok diyosun,symbiani anlatirken meegoya yönlendiriyo diyosun nasil bi tezat bu?

Geliştiricilere N950 dağıttı, bu MeeGo'ya yönlendirmedir. Ama geliştiriciler meego üzerinde çalışır mı belli değil.

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Meego sadece nokianin mali degil bir sürü firma var arkasinda.Gelistiricilerin çalismaktan baska ne isi var.Destek herzaman var meegoya. Gelistiricilere n950 dagtmasi symbian bitti anlamina gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt