Haber iPhone'da İstenmeyen Aramalar Nasıl Engellenir?

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iPhone'da İstenmeyen Aramalar Nasıl Engellenir?
Akıllı telefonlarda bulunması gereken önemli bir özellik olan arama engelleme, rehberinin dışına çıkmak istemeyen kullanıcılar için hayati önem taşıyor. Çünkü bazı firmalar hala ilkel telemarketing veya SMS pazarlaması yöntemlerini kullanıyor ve bu durum gerçekten insanları bunaltıyor. Daha sonra insanlar en iyi arama engelleme uygulamalarını araştırmaya başlıyorlar. iPhone kullanıcının içi rahat olsun, bu konuda harika bir önerim var.

Hiya Uygulaması ile iPhone'da İstenmeyen Numaraları Engelleme
Daha önce uygulamasını duydunuz mu bilmiyorum, iOS işletim sistemine sahip cihazlarda arama engelleme konusunda iyi bir çözüm sunuyor. İstenmeyen telefon numaralarına karşı sizleri koruyor ve kişisel engelleme listenizi oluşturmanıza imkan tanıyor. Herhangi bir numarayı veya rehberinizden ekleyeceğiniz numaraları bu uygulama ile kolaylıkla engelleyebilirsiniz.

Hiya Arama Engelleme Uygulaması Nasıl Kullanılır?
Hiya istenmeyen numaraları ve aramaları engelleme uygulamasını kullanmak için aşağıdaki yolları izlemeniz yeterli olacaktır. Oldukça basit bir kullanımı olan Hiya'nın en iyi arama engelleme uygulamalarından biri olduğunu söyleyebiliriz.

  • Uygulamayı App Store aracılığı ile indirin ve açın.
  • Telefon numaranızı girin.
  • Size gönderilen doğrulama kodunu uygulamaya yazın.
Bu işlemleri yaptıktan sonra Hiya uygulaması sizi iPhone'un telefon ayarlarına yönlendirecek. Daha sonra yapmanız gereken küçük bir işlem daha var.

  • Ayarlar'a gidin ve Telefon bölümünü açın.
  • Telefon bölümünde Arama Engelleme/No. Belirleme bölümüne girin.
  • Hiya uygulamasının istediğiniz aramaları engellemesine izin verin.
Yapmanız gereken işlemler bu kadar basit. Hiya uygulamasına izin verdikten sonra uygulamaya girip istediğiniz uygulamayı engelleyebilirsiniz. Bunu yapmak için uygulamanın Block bölümüne gidin ve "+" işaretine basarak arama engelleme işlemini gerçekleştirin.
Bu işlemin dışında iPhone'da zaten var olan arama engelleme özelliğini de kullanabilirsiniz. Onun da son derece kullanışlı olduğunu söyleyebilirim.

Hiya uygulamasını aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz:
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut


Üst Alt