maystori
Üye
Merhaba iphone 6 64 gb cihazım tus kılıdını actıgımda dokunmatık calısmıyor tekrar acık kapattıgımda duzelıyor bunu sık sık yapıyor
Oyunlardada ara ara donmalar meydana gelıyor
Yazılımsal sorunmusur yoksa telefondamı sorun vardır servıse goturmelimiyim
Teşekkürler
Merhaba iphone 6 64 gb cihazım tus kılıdını actıgımda dokunmatık calısmıyor tekrar acık kapattıgımda duzelıyor bunu sık sık yapıyor
Oyunlardada ara ara donmalar meydana gelıyor
Yazılımsal sorunmusur yoksa telefondamı sorun vardır servıse goturmelimiyim
Teşekkürler
en az 4 -5 kere yaptım ama hıcbır sekılde cozulmedı aksıne dahada kotulestı telefon kullanımıcak hale geldiönce yedeğinizi alin itunesdan temiz bir restore atarsaniz düzelecektir büyük ihtimal
Buhun Telefonumu servisten aldım yazılımı tekrar atmıslar ve yedegımı gerı yuklememi belırtmısler yedegı gerı atmadım uan telefonda gozle gorulur cok fark var suana kadar hıc donma yapmadı ama sanıselık kasmalar arasıra yapıyor onuda 9.1 e baglıyorum aynı sorunla karsılasan arkadaslar servıse gönderebilirim
Demekki sorun yazılımsalmış babacanım neyse ki düzeltilmiş geçmiş olsun atlattın ya güle güle kullan canım babacanım
Telefon servisten gelelı 3 gun oldu yıne kılıt ekranını actıgımda bazen dokunmatık calısmıyor video ve oyun oynarken bazen dokunmatık yıne calısmıyor kılıdı kapatıp actıgımda duzelıyor gunde 3-4 defa yapıyor acaba tekrar servise gondermelımıyım donanımsal sorunmolabılır mı dokunmatık sorunu yasayan baska arkdaslar var mı
Oyunda degil kılıt ekranını actıgımda dokunmatık calısmıyor 1 dk kadar beklıyorum yıne calısmıyor tekrar kılıt ekranını kapatıp axtıgımda normale donuyor video ızlerkende yapıyor video oynamaya devam edıyor ama dokunmatık calısmıyor kılıt ekranı kapatıp acıyor dokunmatık sorunsuz calısıyor donanımsal mı yazılımsal sıkıntımı anlayamadım
Servisten yenı geldı yenı yukleme yapmıslar bugun bıda yaptım bugun suana kadar hıc donmadı ama bakalım sadece sorunun donanımsal mı yazılımsal mı onu anlayamadım yardımın ıcın cok tesekkur ederım
shadow sendede bazen dokunmatık calısmam gıbı bır sıkıntı oluyor mu